Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivertem a legjobb baratomnak, mert adott cserebe valamit akkor mar bi vagyok, vagy meleg? ?
Figyelt kérdés
(fiuk vagyunk mindketten) erdekelne hogy ki mit gondol erröl. Van baratnöm egyebkent es szeretem is.2021. jún. 19. 20:03
11/137 anonim válasza:
Felizgat a dolog szexuális értelemben, vagy nem?
13/137 anonim válasza:
Szia!Mit kaptál cserébe?Ő is kiverte neked?Tetszett a szitu?
Szerintem kis biszex hajlam van benned,máskülönben nem verted volna ki neki.
14/137 anonim válasza:
elmeséled nekem hogy hogy csináltad neki :)?
illetve, hogy mit kaptál érte cserébe :)?
15/137 anonim válasza:
Ez definíció szerint nem biszexualitás, hanem prostitúció. Szóval nem, nem vagy biszex.
16/137 A kérdező kommentje:
hat aki szeretne irhat privatot es ott megirom de ide nyilvanosan nem szeretnem ki irni hogy mit kaptam.
2021. jún. 20. 19:13
17/137 anonim válasza:
akkor te prosti vagy a sexuális preferenciád mindegy.
19/137 anonim válasza:
Volt azóta újabb? Megírod mit kaptál cserébe?
20/137 anonim válasza:
Hombár vagy és férfi prosti. !!!
Ellenszolgáltatásért csináltad.
Legközelebb le fogod szopni pénzért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!