Mit gondoltok 13 éves lányról aki már nem szűz?
Mivel pedofil vagyok, nekem ez csak jó. Ha ismersz ilyen kislányt add meg a számát.
Ám megadhatod a 13 éves kislány számát is.
mentális: van aki 30+ évesen sem elég érett mentálisan van aki 14 évesen eléri ezt a szintet.
testi: a középkorba 14 éves jányok már vígan szültek. -ez a testi alkalmasságra való példa.
Tépheted a pofád h "rbanc meg qva meg cigány", ha neked ez kielégítő, én leszrom... a fent említett dolgok cs puszta tények.
Háttizé.
Mindenesetre sok boldogságot, és egészséget kívánok a "nagyonkis"mamának, és picinek is.
más az ami 100 évekkel ezelőtt volt, mint ami most van, nagyon nem érettek, nem akármiért nem mennek férjhez ilyen korán, de mindegy...mindig keverik a múltat a jelennel, annak csak gratulálni tudok aki ráhagyja a lányára
mostanában nagyon elterjedt a liberális "gyereknevelés" nem kell nevelni mert szegénynek a lelkivilága, had csinálja amit akar mert demokráciában élünk, stb. Belőlük lesznek, a kiélt, udvariatlan, felelőtlen, tisztességtelen, hanyag emberek, akik ugyanígy " nevelik" gyerekeiket...elég ilyesztő a jövő...
hát ez van én 12 évesen nem gondolok ara hogy szexelnék.
de vannak olyan szülök akik aszt meg tudják nem csinálnak semmit az nem szülő szerintem
meg fogsz lepődni, a spanyoloknál ha jól tudom, 12 év a korhatár jogilag ...
akkor ők perverz disznók mind ?
sztem ez legyen már inkább az egyén döntése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!