Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok 13 éves lányról...

Mit gondoltok 13 éves lányról aki már nem szűz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
...értelmes az ilyen szülő! inkább magadat kéne felkötnöd mert te csesztél el valamit a nevelésben!
2010. nov. 29. 11:36
 42/68 clyde&robert válasza:
buszke vagyok ra,boldog elete lehet,mit hogy gondoljak?semmit,nem ismerem nem erdekel,az o elete,nem itelem el,azt csinal amit akar.
2010. nov. 29. 11:37
 43/68 anonim ***** válasza:

Háttőizé.

Ez így van kedves SZÜLŐ...

2010. nov. 29. 11:37
 44/68 anonim ***** válasza:

Lényegében ilyen kevés információból amit adtál kedves kérdező, kevés "releváns" dolgot lehet gondolni.

Ha már megesett a dolog, akkor már késő "gondolkodni". Azt előbb kellett volna. Most már cselekedni kell.

Minden probléma megoldható...

2010. nov. 29. 11:42
 45/68 anonim válasza:
47%
azt, hogy cigány v. egy büdös kurv@ akit meg kellet volna nevelni..
2010. nov. 29. 11:59
 46/68 2extreme4you válasza:
ugyes vagy....jol kezded...
2010. nov. 29. 11:59
 47/68 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani amit oly sokszor elmondok sztem feleslegesen, aki hülye úgyse fogja fel, és a mai 12-16 évesek aki f@szt fogdosnak azok kb egy tyúk szintjén vannak. 13 évesen egy kisgyerek fejletlen abszolút lelkileg főleg, de testileg is, ott a tojáshéj a seggén, elítélem teljesen, sztem 18 év után kéne csak elkezdeni a szexel és a pettinggel, mindennek meg van az ideje. 13-17 évesen tanuljon, főleg biológiát mert, 0 az anatómia tudásuk meg a felvilágosultságuk pl a szexről, a védekezésről, a betegségekről, hogy hogyan eshet teherbe. A szülő is hibás nem is kicsit, de a gyerek is.
2010. nov. 29. 12:04
 48/68 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, tisztelet a kivételnek, van olyan 16 éves aki értelmes, elnézést kijavítom szexelni és a pettingelni. 19 évesen veszítettem el, és nem bántam meg egyátalán.
2010. nov. 29. 12:09
 49/68 anonim ***** válasza:

Sztem bizony álszentek sokan, mert régebben se volt ez olyan nagyon ismertlen, csak mindössze sokkal jobban titkolt jelenség.

Erre jó példa, hogy nálunk is volt egy olyan lány 8-dikban (szal általánosban!!!), aki csak később osztálytalálkozón mondta el, már 35 évesen, hogy bizony a tesitanárral keményen nyomták a szertárban ... és meg vagyok győződve, hogy nem ez az egyetlen eset.

2010. nov. 29. 12:47
 50/68 anonim ***** válasza:
0%
84%-os, akkor te éppen ezért vélekedsz így, na de ne általánosíts, mert ha statisztikákat megnézel, bizony ma a csemetéink döntő része 15 évesen már nem szűz, ezt el is hihetjük, meg ki is akadhatunk rajta, attól még tény. ellenben nem látok én ebben koránt sem olyan hatalmas problémát, mivel ma jóval korábban érnek a fiatalok, azért az a 18 év kicsit nevetséges ...
2010. nov. 29. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!