Mit gondoltok 13 éves lányról aki már nem szűz?
utolsó: megbsztá hogy elhitted a 11 éveses sztorit.x"D
nekem több osztálytársam is van aki elvesztette...na meg ne is mondjam majdnem az egész lány benne van egy fogadásba ki veszti el elôször -.-"""""
no comment
Sajnálom, hogy nem szeretik eléggé a szülei és nem vigyáznak rá jól.
Én 15 évesen vesztettem el és nagyon bánom azóta is. Szörnyű élmény volt és maradt. Lelkileg-testileg csak sokkal később válunk éretté a szex-re.
Nekem ezután a rossz kezdés után vagy tíz évembe telt míg eljutottam oda, hogy elkezdjem élvezni és most 30 évesen mondhatom csak el magamról, hogy őrjítően jó kalandjaim vannak.
Persze, hogy nem extrém. Szülni sem extrém ilyen korban.
Csak majd amikor később rájön, hogy nem kellett volna, hogy egy csomó problémája lesz tudat alatt, netalántán tönkretette a saját, a szülei és a gyereke életét is a felelőtlenségével, na az extrém.
Akkor is elítélem ezt a dolgot, ha nem lesz gyerek. Nem hiszem el, hogy 13 évesen már feltétlenül szexelni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!