Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok 13 éves lányról...

Mit gondoltok 13 éves lányról aki már nem szűz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim válasza:

13 évesen nekem is a sporton járt elsősorban az eszem, 17 voltam amikor elvesztettem, de egyetlen percet sem bántam meg. Szerintem a legnagyobb probléma a szülőkkel lehet......:/

Szomorú az ilyen...

21L

2010. máj. 26. 21:11
 22/68 anonim válasza:
Gyors roka vagy . Mind magyar mind angol kieljtesbe
2010. máj. 26. 21:57
 23/68 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nem tudom milyen válaszokat akarsz ilyen kérdésekre, amikor szerintem tutod, hogy mindenkinek ez a véleménye, amiket itt leírtak!!

Ez jobb lenne: "élvezze csak nyugodtan!".. 2 év múlva meg terhes lesz ésatöbbi...

2010. máj. 26. 23:15
 24/68 anonim válasza:

Azt, hogy ezzel a lánnyal tuti nem tartozok egy fajba. Ez nem rasszizmus, komolyan. Elnézem ezeket az össze-vissza dugó, kavaró, szenvedő, lelkiző tiniket (akiknek mellesleg még nincs az életben ennél nagyobb gondjuk) és komolyan az az érzésem támad, mintha valami más bolygóról kerültem/kerültek volna ide...

21/F

2010. máj. 26. 23:23
 25/68 anonim ***** válasza:
hát ha az én 13 éves hugomról derülne ki, hogy már nem szűz, lenne egy-két keresetlen szavam hozzá az tuti. mert éretlen a dologhoz. másrészt a nagyobbik hugom a saját bevallása szerint 13 évesen már pettingelt, mostanában pedig romokban a szexuális élete. és csak rossz példákat tudok mondani. nem mondom, h qrva de bizony sokszor súrolja a határt. 13 évesen azon gondolkozzon egy lány, h józsi v pisti fogja-e a kezét hazafelé menet, ne azon h józsi vagy pisti legyen az, aki a séta megadja neki az első menetet.
2010. máj. 27. 00:37
 26/68 anonim válasza:
elég hülye..
2010. máj. 27. 16:52
 27/68 anonim válasza:
100%
hogy szakadna ketté...mit gondolok róla? hát azt hogy az anyja először is világosítsa fel egyes dolgokról, mert hát hogy lehet így felnevelni egy lányt...aztán meg a kiscsaj...ember...remélem valami szart összeszed, vagy valami börtöntöltelékkel volt együtt aki gyereket csinált neki stb. megérdemelné...azért viszik lefelé a színvonalat az ilyen libák...hogy a viharba ne ítélném el...ahelyett, hogy a középiskolai felvételire készülne stb oldalra húzza a bugyit...pfff
2010. máj. 27. 18:05
 28/68 anonim válasza:
én 11 vagyok és most vagyok 4 hónapos terhes,ez van
2010. máj. 28. 16:25
 29/68 anonim válasza:

13 évesen nem szűz?

Ez te vagy?Úgy értem 13 vagy és nem vagy szűz?

Mert ha te vagy akkor csak gratulálni tudok!

Egy őrült qrva vagy!

Ha nem te vagy akkor....nemt'om.Ez valami ismerősöd vagy pusztán csak elméleti spekuláció?

Pliz válaszolj!

2010. máj. 28. 16:44
 30/68 anonim válasza:

Fölöttem fölött lévő!(a 11 éves)

TE 11 ÉVESEN ANYUKA LESZEL?!

Oh my Gad!

Jó szexeltél kicsit korán..ez gáz,de végülis oké.

Na de hogy terhes lettél???

Óvszerről még nem mesélt anyu???

2010. máj. 28. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!