Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok 13 éves lányról...

Mit gondoltok 13 éves lányról aki már nem szűz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
miért lenne nevetséges, olvashatod, hogy általában a 16-17 évesek akik elvesztették, folyton megbánják, nem nevetséges, sokkal nevetségesebb, hogy 15 évesen már szétteszik a lábukat, és nem érnek korábban, csak az internet meg a tv miatt hamarabb érdekli őket, nem érettebbek egyátalán, mint régen, sőt, és mondtam tisztelet a kivételnek, de még nem is tudnak róla semmit, mindegyik dugni akar pedig nem csak erről szól az egész
2010. nov. 29. 17:45
 52/68 anonim ***** válasza:

az egyik volt osztálytársnőm 13 évesen vesztette el... most lesz lassan 16 éves és sokan azt mondják róla h naponta megb*ssza a barátja... ha te is ide akarsz kerülni...

UI. bezzeg engem le nem szopott xD xD :D

2010. nov. 29. 18:56
 53/68 anonim ***** válasza:
bizony hamarabb érnek, kár ezt feszegetni, tudományos tény, nézz már meg egy mai 15 évest meg egy 50 évvel ezelőttit! genetikailag is kimutatott, hogy nagyon sok összevője van ugyan, de a végeredmény ugynaaz: előbb érnek, fiúk is és lényok is, de könyörgöm, miért kell ezen vitatkozni? akikívánja 14 évesen, az miért ne? aki meg csak 18 évesen, az várjon .... ennyi
2010. nov. 29. 19:00
 54/68 anonim ***** válasza:
nem vitatkozom, ez a véleményem nekem oly mindegy, ő bajuk, ők bánják meg csak ez nem vezet sehova ez a dolog, az biztos, de hát ő életük
2010. nov. 29. 19:24
 55/68 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem szűz? Akinek van egy csöpp esze az lesz4rja,és szemébe röhög. Én is ezt tenném. Nyilván föl kéne az ilyeneket lógatni, de mivel ez nem kivitelezhető, így sajnos marad a figyelmen kívül hagyás!
2010. nov. 29. 20:13
 56/68 A kérdező kommentje:

Ma 19:00 nem értek veled egyet! A mai fiatalok max testileg érettebbek de lelkileg egy 15 éves még nagyon is gyerek csak persze ezt nem ismeri be!

Egyszerűen nincs összhangban a kettő! Most komolyan nem hiszem el, hogy egy 14 éves érett lenne rá...szerintem körülbelül egy játéknak fogja fel!

2010. nov. 29. 20:48
 57/68 anonim ***** válasza:
Utolsó ribanc (kivéve ha megerőszakolták)...
2010. nov. 30. 00:54
 58/68 anonim ***** válasza:
Azt hogy nem egészséges.
2010. nov. 30. 11:13
 59/68 anonim ***** válasza:
Én nem gondolok róla semmi rosszat. Ha a lányom lenne, próbálnám meggyőzni, hogy várja meg a 14-et, mert az már jogilag is tiszta. Ha nem sikerül, hát nem sikerül. 27/F
2010. nov. 30. 12:43
 60/68 anonim válasza:

Hát szerinetma egy büdös k...a,aki már 13évesen b..tt,bármilyen komoly kapcsolata volt,vagy vmi.Én 17 vagyok és már volt 1éves kapcsoltaom,és még mindig szűz vagyok.

Ha neked ez kell,ak csináld,de attól függ,h te hány éves vagy,de ő még nagyon gyerek,jah és vigyázzatok nagyon!!!!!

17/L

2010. nov. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!