Szűztelenítés hivatásossal. Miért elítelendő ez egyesek szerint?
Shadow én, úgy látom, hogy te szüzen akarsz majd házasodni.
Nem tudom mi f@szt kell lehurrogni csak, mert nekem vannak elképzeléseim. Ez az ötéves tempó!
hehe, kérdező... ha ennyire ki akarod élni magadat, miért vagy még mindig szűz?
Ha 14 évesen elkezdted volna, már kiégett lennél és szifiliszes, és mennél a melegbárba szórakozni:)
Amúgy meg igaza volt a sok lánynak, akik írtak, hogy HA EGY LÁNY SZERET VALAKIT akkor örül neki hogy a barátja, szerelme szűz.
De ha egy kiégett hímringyó...valószínű gyorsan eloszlana a szerelem köde...legalábis én kiábrándulnék.
26.L
Hát épp azt akartam írni, hogy egyszerre két 30+os latin kurv@t próbáljon ki:) ez az ész:) oké, abban nem értek egyet, h minden csajnak a szűz pasi az ideális (én még sosem voltam szűzzel, de egyszer kipróbálnám, mindenesetre a lányok folyton azt írják, h a szűz pasit be lehet idomítani... haszonállatnak tartod a barátod, akit ostorral meg egyéb eszközökkel rábírsz arra, h mikor hova tegye a nyelvét meg a farkát?:D) szóval én jobban elvagyok az olyanokkal, akik már tudják, hogy mit kell kezdeni a pöckösükkel és nem nekem kell játszani a tanítónénit, arra ott a szerepjáték:P Meg pl. én arra gerjedek, ha a pasim utasítgat és kissé durva is, de ez mindenkinél másképp van. úgy látszik, hogy itt mindenki a tanárnéni szerepre bukik, én meg a kurv@sra...:D Na viszont abban egyetértünk, h ne egy hivatásossal veszítsd el... manapság annyi mindenki könnyen rábírható a szexre:) Vagy annyira nincs önbizalmad, vagy csúnya vagy... eddig miért nem vesztetted el?:D Biztos volt vmi komoly okod rá:) De akkor se vmi útszélit vagy egy bulis kispuncit szedj fel, hanem vmi aids-menteset (hol? neten!!!) na pusssssssz:D nem oda le, csak a hasadra:P
18/L
Nem számit,hogy szűz vagy se,jól tudjon dugni és figyeljen a csajra!Ha a vérében van a dolog,akkor szuper lesz a szex,ha nem,hát akkor bénázás lesz egy kicsit!
Az elsőnél úgyis izgul mindenki,persze itt is vannak kivételek!:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!