Szűztelenítés hivatásossal. Miért elítelendő ez egyesek szerint?
B*sszus, mennyi jó fej, értelmes csaj van itt! :) Nem akar valaki ismerkedni? Kéne indítani egy társkereső részleget! :-)
FS
Ki kell hogy ábrándítsalak.
A szüzesség elvesztéstől (főleg ha tapasztalt csaj vagy hivatásos), akkor 0 tapasztalatod lesz. Nagy betűkkel NULLA! ŰOtt fogsz feküdni amíg a csaj dolgozik rajtad, húúúúhaaa micsoda hatalmas tapasztalatszerzés. Ugyanolyan béna leszel ha összejössz utána egy csajjal, mitnha még szűz lennél.
Szval simán megteheted, hogy azt mondod neki, hogy már nem vagy szűz, mert ugyanolyan béna leszel, mintha az lennél akkoris, ha elveszted:D
Még annyit hozzáfűznék, hogy ha az én barátomról kiderült volna, hogy prostival volt előttem, kidobtam volna. Lehet r*bancozni, engem nem érdekel, de nekem ilyen ember nem kell, aki fizet a szexért, főleg ha az első szexért.
Szerencsére az én barátom szűz volt és inkább várt, mint hogy k*rvához ment volna vagy valami bulihelyen hulla részegen egy szifiliszes jöttment csajjal. És egyáltalán nem volt béna, mert nem attól függ. Sokkal fontosabb, hogy ha egy srác eleget gyakorol magán, kitapasztalja a dolgokat és nem fog hamar elmenni már az elsőnél se, bírni fogja. Nem fog az elsőnél bénázni a gumival, mert előtte már próbálgatta, hogy hogyan kell. Figyel rám. Ennyi. Nem minden szűz fiúnál úgy megy az első, hogy azt se tuidja hová kell betenni, nem tduja felhúzni a gumit meg 1 perc alatt elmegy. Sokkal de sokkal fontosabb, hogy MAGADDAL kiatapasztalj dolgokat, hogy ne legyen korai magömlésed meg ne bénázz az óvszerrel, a többi meg megy magától. Sokkal rosszabb, ha csak azért rádül egy csaj, hogy na szabadulj már meg a szüzességtől, aztán azt se fogod tudni mit hol merre miért, ha lesz egy igazi barátnőd.
14:37-es Ugyanez jutott nekem is eszembe!
Kérdező: 6 darab!!! nő? Neked tényleg mindegy,hogy kivel és hogy kezded,menthetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!