Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűztelenítés hivatásossal....

Szűztelenítés hivatásossal. Miért elítelendő ez egyesek szerint?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy azzal a legjobb, akit szeretsz, de sajnos ilyen lehetőség még nem adatott nekem. Viszont jó lenne megszabadulni a szüzességtől, hogy egy problémát kipipálhassak. Jobb lesz majd azt mondani egy randin, ha szóba kerül, "igen voltam már nővel egy éjszakás kaland volt", mint azt mondani, "hát még nem csináltam".
2010. máj. 20. 10:16
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Menthetetlen vagyok, mert van néhány vágyam a nőkkel kapcsolatban? Egyszer élünk és az élet rövid és ki kell használni az időt ÉLNI kell, de sajnos én élek csak létezem.:S
2010. máj. 20. 15:42
 32/52 A kérdező kommentje:
15.41-es Ne mondd nekem, hogy te neked nincsenek vagy nem voltak ilyen vágyaid?
2010. máj. 20. 15:44
 33/52 anonim ***** válasza:
48%

gyerek, ezeket a nöket, akit felsoroltál beirod a naptárba, leveszel 200ropit a bankszámládról és egy hét alatt le lehet tudni.de a normális kapcsolatodat nem.sztem szüless ujjá, és figyeld, hogy még 1x el ne bazzd az életed!

de amugy téleg tök ciki, hogy a férfiak jó fele csak egy növel sexel egész élete során.

2010. máj. 20. 15:47
 34/52 A kérdező kommentje:
Remélem mindenki, úgy értelmezte ezt az "egy nővel élete soránt" , hogy a SZÜZESSÉG ELVESZTÉSÉTŐL A HALÁLIG CSAK AZZAL AZ EGY NŐVEL SZEXELNI!!!! Ugye, így értette mindenki?
2010. máj. 20. 15:51
 35/52 anonim ***** válasza:
34%

hát ha nem is halálig, de ugy kb 40-50 éves korig. nincs semmi garancia, hogy azért házasodnak össze, mert a sex is fantasztikus.az a lényeg, hogy van kivel dugni.meg nem marad egyedül az ember.aki persze válogathat, az kapja be!

meg tood az asszony néha elhizik meg elrutul.férfi pocakos lesz, meg ilyenek, ami mondjuk még szépiti is, de a focimeccs a tévében egy idövel érdekesebb lesz, mitn az asszony.

2010. máj. 20. 15:54
 36/52 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy ezt mind megosztottad velem.
2010. máj. 20. 16:05
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Ember! Ez NEM az ötéves terv (de nem is a raktár), hogy darabszámra meglegyen a cucc! Egyébként, bármilyen hihetetlen, nekem nincsenek ilyen elvárásaim.

24/F szűz.

Shadow

2010. máj. 20. 17:14
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak nincs ilyen elvárása.

És mellesleg mit sírsz, hogy nem talál rád a szerelem?? Ilyen felfogással nem jönnék össze veled, semmi értelme kapcsolatot létesítened meg szerelmet, ha úgyis még rajta kívül min 5 nőt ki akarsz próbálni! Akkor meg mi a szarnak vártál 23 éves korodig az egyéjszakásokkal??

PFFFFF

2010. máj. 20. 18:03
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Am, miért nem hemperegsz egyet egyszerre két, 30+-os latin-amerikai nővel, aztán alakítasz az egyikkel egy normális kapcsolatot? Így egyszerre letudnád a tervet (Igen! Azt, amit egy ötéves írt.), és ha egy kicsit ügyes vagy, még túl is teljesítheted! :P

Shadow.

24/F és még mindig szűz! :P

2010. máj. 20. 19:21
 40/52 A kérdező kommentje:
Úgy beszélsz mintha, minden egyes kapcsolat életre szólna. Te 15 évesen azt hitted, hogy örökre együtt maradsz a partnereddel? HMM? Vagy 18 évesen? Igen?
2010. máj. 20. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!