Mennyi ideig tart míg "begyógyul" szüztelenítés után?
Kb 6 órája vettem el a barátnőm szüzességét és még mindig fáj neki, mert vérzett is. (relatív csak alig)
Arra lennék kíváncsi, hogy hány nap múlva lehet már (biztosan) fájdalom mentesen csinálni?
tök tudatlanul és tapasztalat nélkül 2-3 hétre tippelnék. hiszen még is csak vmi féle seb lenne méghozzá nedves, meleg környezetben ahol lassabban gyógyul az ilyesmi..
23/f
de majd vki kijavít..
Tudod nem a seb fáj igazán hanem a hüvely tágulása. Most húzódik vissza ezért görcsölhet. Még 2-3 alkalom és be lesz járatva.
Durván hangzik, de ez van.
Tehát nem a sebnek kell begyógyulnia hanem annak a sosem használt kötött izomzatnak kell egy kicsit fellazulnia.
Köszi a válaszokat :)
Amúgy én már rég nem vagyok szűz, csak hát ez most így alakult.
meg azért elég nagy(20) és vastag, akár számolhatok akár 10-el is :/
21F
Harmadik vagyok
A 10 az eléggé túlzás. Párom is elég szép méretekkel van megáldva, de a 4. alkalommal már nem fájt.
Csak fontos, hogy most a további alkalmakhoz is úgy állj hozzá, mintha neki az első lenne, mert fokozatosan csökken a fájdalom, nem egyik napról a másikra.
21/L
Én kicsi is vagyok meg szűk is, meg első is volt, és a pasimnak 19cm volt és vastag is, és nekem is az első 4 fájt. És kb az összes barátnőm azt mondta, h az első 4 fájt... :D Szóval szerintem nektek sem kell majd 10.. :)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!