Mennyibe kerülhet egy szűztelenítés?
Figyelt kérdés
Internetes szexpartner keresőn láttam hogy vállalnak sokan szűztelenítést. Mennyibe kerülhet?2009. okt. 6. 22:33
1/24 anonim válasza:
Tudom hogy ez off és lefogtok pontozni...
de ATYAÚÚÚÚÚÚÚRISTEN !!!!!!!!!!!!!!
2/24 anonim válasza:
Én 4000-ért csinálom, ez egy fél óra, de ha szimpatikus az egyén, akkor lehet olcsóbb is. Ha gondolod, írj privit.
3/24 anonim válasza:
Téged sem az eszedért szeretnek az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, de szerintem ott van a kutya elásva, hogy a kérdező férfi...
6/24 anonim válasza:
jééééééééééééééézus.Dugj fel egy uborkát és ingyér megvan.
7/24 anonim válasza:
Lányoknak vagy fiúknak, mármint ki a szűz?
És ki fizetne kinek?
8/24 anonim válasza:
Igen, sokan vállalnak pénzért szűztelenítést. Őket nevezik kur.váknak. Fél óra min. 5000Ft,-
Ha lány vagy akkor nem kell fizetned, elég ha bemész egy kocsmába és kiáltasz egy nagyot: "Valaki dugjon meg!"
9/24 anonim válasza:
Eh... tudatlanok.
Keleten van ilyen néhol, ahol a vőlegény valóban szereti a kedvesét, és nem akar fájdalmat okozni neki. Nem olcsó mulatság, de abszolút profik végzik, fájdalommentesen, és gyakorlatilag kötelező a házasság előtt. Néha elég sokáig tart a pénzt összeszedni.
Ezek a hirdetések meg kamuk. Nem értenek hozzá, csak a szájuk nagy.
10/24 anonim válasza:
na mert te igazi mesterember vagy! csodálkozok, hogy telefonszámot nem mellékeltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!