Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » FIÚK! Van-e köztetek olyan,...

FIÚK! Van-e köztetek olyan, aki hivatásossal csinálta először? Megérte? Utána "minden" jobb lett?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nemrég kiírtam egy kérdést, én voltam az!

szerintem megéri, csak ésszel válasszál, ne egy huszonévest hanem egy 30-40 közöttit! és ne az út széléről, hanem ahol igényes helyen tud téged fogadni.

legalább már ezzel nem kell utána bajlódnod.

am hány éves vagy?

2010. jún. 13. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, mert jól sikerült és ez kis magabiztosságot adott. Rá egy héttel lett csajom...
2010. jún. 13. 17:49
 3/12 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok. Sokat töprengtem ezen a dolgom. Körbenéztem a pina4you oldalon is. Útszéliben egyáltalán nem gondolkodom.

Mennyibe került nektek? Mikor történt?

2010. jún. 13. 21:54
 4/12 A kérdező kommentje:
*dolgon
2010. jún. 13. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

18 éves vagyok és lány. Ha lenne egy barátom és szeretném és megtudnám, hogy előttem kivel volt engem elfogna a hányinger. Ha pedig nem mondaná el akkor attól:( Na mindegy a lényeg az, hogyha a lány tényleg szeret akkor nem fogja zavarni az, hogy te még szűz vagy!!

Hallod veled se jönnék össze:S

18/L

2010. jún. 14. 18:02
 6/12 anonim válasza:

ne tedd

a csajok értékelik a szűz pasikat

lehet a magabiztosságodon, a hajadon, és pár pólódon kéne változtatni

nem csak tanulni, és wowozni, meg a haverokkal lógni

olyan sok helyes lány van

2010. jún. 14. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:

"a csajok értékelik a szűz pasikat" Hagyjál már ezzel a baromsággal, mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz az ÉLETBEN csak a gyakorikérdések.hu-n!!

Mellesleg nem wowozok. Mostanában meg nem tanulok "véget ért" a fősuli.

2010. jún. 14. 19:40
 8/12 anonim válasza:
szerintem vegyél kutyát!
2010. jún. 15. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:

figyu, próbáld ki!

és ne dőlj be olyan baromságnak hogy a lányok a szűz fiúkat szeretik...

és ne félj nem fogja soha senki sem megtudni, már ha titokban tartod. én sem mondtam el még a legjobb barátomnak sem...

tehát a 18L pofára esett mert mitől fogná el a hányinger, ha nem is tudja meg soha?! kiszimatolja rajtam?

2010. jún. 15. 22:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Mitől fogná el a hányinger a leendő barátnődet?

Mert gumi a hozzáért egy qrvának a 3,14nájához, ami a te frkadon volt?

Vagy mert qrvával vesztetted el? Ha utóbbi a gond, akkor pedig úgysem vagytok egy hullámhosszon, hogy jó kapcsolat legyen belőle. És úgyse az ismeretségetek első percében mondanád ezt el neki...

2010. jún. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!