FIÚK! Van-e köztetek olyan, aki hivatásossal csinálta először? Megérte? Utána "minden" jobb lett?
nemrég kiírtam egy kérdést, én voltam az!
szerintem megéri, csak ésszel válasszál, ne egy huszonévest hanem egy 30-40 közöttit! és ne az út széléről, hanem ahol igényes helyen tud téged fogadni.
legalább már ezzel nem kell utána bajlódnod.
am hány éves vagy?
23 éves vagyok. Sokat töprengtem ezen a dolgom. Körbenéztem a pina4you oldalon is. Útszéliben egyáltalán nem gondolkodom.
Mennyibe került nektek? Mikor történt?
Szia!
18 éves vagyok és lány. Ha lenne egy barátom és szeretném és megtudnám, hogy előttem kivel volt engem elfogna a hányinger. Ha pedig nem mondaná el akkor attól:( Na mindegy a lényeg az, hogyha a lány tényleg szeret akkor nem fogja zavarni az, hogy te még szűz vagy!!
Hallod veled se jönnék össze:S
18/L
ne tedd
a csajok értékelik a szűz pasikat
lehet a magabiztosságodon, a hajadon, és pár pólódon kéne változtatni
nem csak tanulni, és wowozni, meg a haverokkal lógni
olyan sok helyes lány van
"a csajok értékelik a szűz pasikat" Hagyjál már ezzel a baromsággal, mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz az ÉLETBEN csak a gyakorikérdések.hu-n!!
Mellesleg nem wowozok. Mostanában meg nem tanulok "véget ért" a fősuli.
figyu, próbáld ki!
és ne dőlj be olyan baromságnak hogy a lányok a szűz fiúkat szeretik...
és ne félj nem fogja soha senki sem megtudni, már ha titokban tartod. én sem mondtam el még a legjobb barátomnak sem...
tehát a 18L pofára esett mert mitől fogná el a hányinger, ha nem is tudja meg soha?! kiszimatolja rajtam?
Mitől fogná el a hányinger a leendő barátnődet?
Mert gumi a hozzáért egy qrvának a 3,14nájához, ami a te frkadon volt?
Vagy mert qrvával vesztetted el? Ha utóbbi a gond, akkor pedig úgysem vagytok egy hullámhosszon, hogy jó kapcsolat legyen belőle. És úgyse az ismeretségetek első percében mondanád ezt el neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!