Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűztelenítés hivatásossal....

Szűztelenítés hivatásossal. Miért elítelendő ez egyesek szerint?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy azzal a legjobb, akit szeretsz, de sajnos ilyen lehetőség még nem adatott nekem. Viszont jó lenne megszabadulni a szüzességtől, hogy egy problémát kipipálhassak. Jobb lesz majd azt mondani egy randin, ha szóba kerül, "igen voltam már nővel egy éjszakás kaland volt", mint azt mondani, "hát még nem csináltam".
2010. máj. 20. 10:16
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy lány igazán szeret, akkor úgyis elfogadja azt a tényt, hogy szűz vagy. Nem fog elítélni érte, inkább örül, hogy csak az övé leszel, és senki másé nem voltál eddig. Nézd a jó oldalát! ;)
2010. máj. 20. 10:58
 12/52 anonim ***** válasza:
76%
ÉN
2010. máj. 20. 11:09
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

B*zd meg, miért hiszik azt egyesek, hogy mert pár csajjal nem jött össze (mármint nem úgy alakult), akkor már ismeri a nőket? Te, figyelj már, te jóképességű, és a kapcsolataid egytől-egyig azért nem tartottak sokáig, mert a csaj megtudta, hogy szűz vagy, és rögtön elhagyott? B*meg, már Te vagy az n+1-edik ezzel az ostobasággal!!!

FS

- aki 24/F, meg szűz, meg utálja az ilyen szerencsétlen idiótákat...

2010. máj. 20. 11:09
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Én a szüzességem mindenképp olyan emberkének adnám, aki felizgat, akiért odavagyok. Mivel az első a legfontosabb, az, hogy hogyan sikerül, befolyásol a későbbiekben. Ha olyan nővel jössz össze, akit nem szeretsz, nem lesz élvezetes, csak olyan spontán lesz az egész, és nem fogod érezni, milyen az, amikor lángol a tested, amikor annyira kívánsz valakit, hogy úgy érzed, beleőrülsz, ha nem kaphatod meg. Azért gondold meg. ;)
2010. máj. 20. 11:11
 15/52 anonim ***** válasza:
74%

Egyre inkább az az érzésem, hogy nem az a baj, ha a pasi szűz, hanem az, hogy mellette egy puhap*csű, gyerekes lúzer.

FS

2010. máj. 20. 11:12
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

"igen voltam már nővel egy éjszakás kaland volt"

Ez egy elég szép ferdítése az igazságnak,mondhatni hazugság.De valóban,a pénzért k.urvával rosszabbul hangzik.Eléggé be lennék tojva,ha a pasim egy hivatásossal lett volna elöttem és a minimum az óvszer lenne,de dokihoz is elküldeném,hogy nem szedett-e össze valamit,legrosszabb esetben HIV vírust.

Attól,hogy egyszer lefekszel egy prostival,aztán sikerül,ahogy sikerül,az nem jelenti azt,hogy következő alkalommal,te leszel Casanova.Még arra sem garancia,hogy betalálsz,ahogy te fogalmaztál.Mindenkivel,minden partnerrel más a helyzet,mások az igényei,ahhot édes kevés egy löket,hogy tudd,a lányokat mivel lehet felizgatni,az épp aktuális kedvesed mire vágyik.És igen,szinte 99% a valószínüsége,hogy elbénázod,mert egy alkalom még nem tapasztalat.De hidd már el,hogy ez nem baj!A barátnőd is kezdte valamikor,lehet,hogy ő konkrétan szűz is lesz és nem utolsó sorban szerelmes!!!

2010. máj. 20. 11:42
 17/52 anonim válasza:
15%
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Amúgy én értelek. Elfogadom azt is, hogy a nők egy részét tényleg nem zavarja, h a pasi szűz, mert "hű de izgi, meg cuki, én vagyok az első, a tanítónéni", engem is vonz, de ha egy nő jót akar szexelni, akkor tapasztalttal kezd. Ráadásul hiába lány vagyok, engem már 17 évesen zavart h szűz vagyok, nem a társadalmi felfogás miatt, hanem mert eleve kíváncsi voltam. Nem szégyellem, h egy ismeretlennel vesztettem el, de nem egy részeg buli után, amikor nem emlékszel rá, hanem beszélgettem egy idegennel, akinek elég magas az IQ-ja, meg a libidója és vele... Ha kurv@nak tartanak, nem veszem fel, mert magamról tudom, h nem vagyok az. Szerencsére nem tartozom a hülye, egysíkú gondolkozású emberek közé, s megértem az indokaidat. Viszont abban egyetértek, hogy egyszer lefeküdni vkivel, az még nem jelent tapasztalatot; ahhoz többször járj el. Mellesleg a szex alatt endorfin szabadul fel, boldog vagy, s ha megteheted, hogy fizetsz érte, akkor miért ne? Személy szerint nem hivatásost javasolok... menj fel vmi beszélgetős oldalra, valld be vmi ismeretlennek, h szűz vagy (mint itt olvashatod, a nők nagy részét lenyűgözi), és mondd meg, h vele szeretnéd elveszteni. Ez elbűvöli, lehet, h több is alakul + ingyen van, de ha nem jön össze, akkor meg valóban ott a hivatásos...:) Szal megnyugtatlak, van aki ért:)
2010. máj. 20. 11:46
 18/52 anonim ***** válasza:
84%

figyelj nekem a pasim szűz volt, és nagyon jó már 3,5éve vele vagyok. eddig a legjobb az ágyban..nem úgy mint a maguktól elszállt monoton csajozósok.nagyon örültem neki,mikor mgtdtam,mert tudtam h sok betegsége nem lehet és hogy érintetlen és ez mégjobban izgatott megh nem lógatta be vmi aids-s qrvának előttem..nah az a lényeg h nagyon megbecsülöm és mindig is szűz pasival akartam kipróbálni.a másik meg h loosernek tartom aki qrvához jár bmilyen okból fogva. nem igaz h a mai sok kis könnyűvérü rib@anc közül 1et sem tudsz felszedni. meghívod 1borra és már gerincrevágja magát (SAJNOS EZ A MAI fiatal társadalom nagyja! Tisztelet a kivételnek)szóval ha meg nem tudsz felszedni 100000ilyen lányból 1et sem akkor inkább várja,nem is baj amúgy.azt jobban becsülöm aki küzd 1 csajértdehát nem nekem kell tetszeni. ha a barátomról kiderült vna h qrvázott lehet nem úszkálnék a rózsaszín felhőben és vagy aids meg tripperszűrésre küldtem vna szégyenszemre vagy gumi 3,5év után is!

22L

2010. máj. 20. 11:58
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
én a legjobbat szűz pasival szexeltem...nem hiszi azt hogy ő a nagykirály és tudja mi a jó nekem.honnan tudná h hogy szertem...pff. amúgy a szűzet meg én tanitom be magamnak aztán olyat szexelek h döng az egész ház.jah és a nyavalyákról ne is beszéljünk. kit tartunk jó nőnek? a gumicsöcsű műhaju szőke töltöttszájú butácska plázakukacot, vagy egy okos szexuális kisugárzással teli, vidám szép csajt. a plázakukacnak tuti nem jön be a szűz pasi. De egy normális lány 1. nem azt nézi ha szeret v tetszel neki, 2, van annyi esze h kihasználja a jó oldalát és betanit magának..de ha neked a plázakukacok tetszenek akkor hajrá te tudod.kinek mi jön be!nem vagyunk 1formák:)
2010. máj. 20. 12:05
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Én ha megtudnám, hogy a partnerem hivatásossal vesztette el, az a minimum, hogy nemi betegség szűrésre küldeném... És mellesleg nem is kezdenék vele, mert undorodom a gondolattól, hogy olyan nővel volt, aki több f@szt fogott, mint kilincset (de ha egy buliban egy 14 éves k*rvával vesztette volna el egy pohár borért, ugyanez lenne a helyzet)....Valamint szerintem egy szűz fiút könnyebb instruálni, hogy mit-hogy csináljon, mert még nincs elszállva magától, hogy neki van tapasztalata. Én a szűz szerelmemmel vesztettem el, és azóta is együtt vagyunk, tegnap ünnepeltük, hogy már 3. éve :) Szóval szerintem érdemes várni.
2010. máj. 20. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!