Szűztelenítés hivatásossal. Miért elítelendő ez egyesek szerint?
B*zd meg, miért hiszik azt egyesek, hogy mert pár csajjal nem jött össze (mármint nem úgy alakult), akkor már ismeri a nőket? Te, figyelj már, te jóképességű, és a kapcsolataid egytől-egyig azért nem tartottak sokáig, mert a csaj megtudta, hogy szűz vagy, és rögtön elhagyott? B*meg, már Te vagy az n+1-edik ezzel az ostobasággal!!!
FS
- aki 24/F, meg szűz, meg utálja az ilyen szerencsétlen idiótákat...
Egyre inkább az az érzésem, hogy nem az a baj, ha a pasi szűz, hanem az, hogy mellette egy puhap*csű, gyerekes lúzer.
FS
"igen voltam már nővel egy éjszakás kaland volt"
Ez egy elég szép ferdítése az igazságnak,mondhatni hazugság.De valóban,a pénzért k.urvával rosszabbul hangzik.Eléggé be lennék tojva,ha a pasim egy hivatásossal lett volna elöttem és a minimum az óvszer lenne,de dokihoz is elküldeném,hogy nem szedett-e össze valamit,legrosszabb esetben HIV vírust.
Attól,hogy egyszer lefekszel egy prostival,aztán sikerül,ahogy sikerül,az nem jelenti azt,hogy következő alkalommal,te leszel Casanova.Még arra sem garancia,hogy betalálsz,ahogy te fogalmaztál.Mindenkivel,minden partnerrel más a helyzet,mások az igényei,ahhot édes kevés egy löket,hogy tudd,a lányokat mivel lehet felizgatni,az épp aktuális kedvesed mire vágyik.És igen,szinte 99% a valószínüsége,hogy elbénázod,mert egy alkalom még nem tapasztalat.De hidd már el,hogy ez nem baj!A barátnőd is kezdte valamikor,lehet,hogy ő konkrétan szűz is lesz és nem utolsó sorban szerelmes!!!
figyelj nekem a pasim szűz volt, és nagyon jó már 3,5éve vele vagyok. eddig a legjobb az ágyban..nem úgy mint a maguktól elszállt monoton csajozósok.nagyon örültem neki,mikor mgtdtam,mert tudtam h sok betegsége nem lehet és hogy érintetlen és ez mégjobban izgatott megh nem lógatta be vmi aids-s qrvának előttem..nah az a lényeg h nagyon megbecsülöm és mindig is szűz pasival akartam kipróbálni.a másik meg h loosernek tartom aki qrvához jár bmilyen okból fogva. nem igaz h a mai sok kis könnyűvérü rib@anc közül 1et sem tudsz felszedni. meghívod 1borra és már gerincrevágja magát (SAJNOS EZ A MAI fiatal társadalom nagyja! Tisztelet a kivételnek)szóval ha meg nem tudsz felszedni 100000ilyen lányból 1et sem akkor inkább várja,nem is baj amúgy.azt jobban becsülöm aki küzd 1 csajértdehát nem nekem kell tetszeni. ha a barátomról kiderült vna h qrvázott lehet nem úszkálnék a rózsaszín felhőben és vagy aids meg tripperszűrésre küldtem vna szégyenszemre vagy gumi 3,5év után is!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!