Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy a fenébe keveredhetnék...

Hogy a fenébe keveredhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Amióta kiközösített a középiskolás osztályom, azóta barátokat nem tudok szerezni nem hogy fiúkkal ismerkedni. Egyébként az ált. suli alatt voltak fiú barátaim is és nem is gondoltam volna, hogy a középsuli alatt ez lesz. Az önbizalmam sehol nincs és a fiúk közelsége is idegesít. Tökre be vagyok szarva, hogy ez a helyzet fenn fog állni a fősuli alatt is és nem tudok majd barátkozni, ismerkedni. Bulikba se járok, pedig lenne kedvem hozzá, de nincs kivel mennem. Jelen pillanatban azt érzem, hogy örökké szűz maradok. Azt hiszem ehhez a helyzethez hozzá járul, hogy a fiú osztálytársaim is levegőnek néznek.

2015. máj. 10. 23:00
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
igen :) köszi
2015. máj. 15. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!