Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy a fenébe keveredhetnék...

Hogy a fenébe keveredhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Amióta kiközösített a középiskolás osztályom, azóta barátokat nem tudok szerezni nem hogy fiúkkal ismerkedni. Egyébként az ált. suli alatt voltak fiú barátaim is és nem is gondoltam volna, hogy a középsuli alatt ez lesz. Az önbizalmam sehol nincs és a fiúk közelsége is idegesít. Tökre be vagyok szarva, hogy ez a helyzet fenn fog állni a fősuli alatt is és nem tudok majd barátkozni, ismerkedni. Bulikba se járok, pedig lenne kedvem hozzá, de nincs kivel mennem. Jelen pillanatban azt érzem, hogy örökké szűz maradok. Azt hiszem ehhez a helyzethez hozzá járul, hogy a fiú osztálytársaim is levegőnek néznek.

2015. máj. 10. 23:00
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Volt nálunk egy gyerek és matekból full 2-3 as-volt.

Érettségin meg simán megírta az emeltet és csak annyi volt hogy év elején elkezdett rá készülni.

,,noname egyetemen'' drága bocs ha megsértelek de rohadtul le fogják szarni hogy te a BME diákja voltál vagy a büdösbütykösi egyetem hallgatója. Tudod mi számít? Az hogy amikor gyakorlat van azt tudd. Ha ez megvan egyetem után simán átvesznek és onnantól kezdve mindegy hogy olyan helyre jártál ahova az alsó határ 460 pont vagy olyanra ahol 290.

A lényeg a tapasztalat. Lehet nagyzolni a BME-vel ha valaki elvégzi, de nem fogják őket előnyben részesíteni másokkal szemben.

Az iskola egy papír, ami számít a tapasztalat. Ha linkelsz nekem 1 olyan álláshirdetést ahol az van hogy CSAK BME-n végzett diákokat alkalmazunk akkor bocsánatot kérek. Ha meg nem akkor ugyan annyit ér a büdösbügykösi egyetem mint bármelyik más híres neves:)

2015. máj. 12. 18:12
 42/51 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem. Arra céloztam, hogy elég sok olyan szak létezik, amivel kitörölheted utána, mert az a tudás, amit adnak, gyakorlatban jóformán nem létezik. Viszont addig kár is gyakorlatról beszélni, amíg el nem jut addig. Először érettségi, aztán még legalább 180 kredit, olyan szépségekkel, mint Döntési módszerek, Valszám, Operációkutatás ésatöbbi, amiknek egy célja van: jelentős bevétel az uv és vk díjakból az iskolának.:)
2015. máj. 12. 18:20
 43/51 anonim ***** válasza:

Nyilván ne bölcsészetre menjen senki mert az csak időpocsékolás.

Viszont ha megnézed 300-340 pont környékén is vannak olyan szakok amiket keresnek és jól is fizetnek. Nyilván nem orvosi, de mérnöki szakok is vannak.

Az hogy a nevesebb egyetemek 400. ponthoz kötik a jelentkezést az egy dolog, de nyilván ott jobban is megy a szívatás. A lényeg hogy gyakorlatig eljuss mert ha az megvan onnantól minden teljesen mindegy mert csak papír és ami számítani fog azt meg tudod.

2015. máj. 12. 18:26
 44/51 A kérdező kommentje:

úgy hallom mindenkitől, hogy bulikban nem lehet ismerkedni

én nem pasit keresek egy éjszakás kalandra, hanem párt szeretnék és szerelmet :)

és gondolhatod, hogy szeretnék lesétálni a buliba, de nincs kivel menni :/

2015. máj. 12. 19:51
 45/51 A kérdező kommentje:
és köszi amiket a fősulikról írtatok :)
2015. máj. 12. 19:52
 46/51 anonim ***** válasza:

Hát discoban nem igazán találsz mást, maximum ha ismerősöd ismerőse.

Erre inkább alkalmas egy házibuli, vagy a kisebb összejövetelek:)

Egyedül vagy a régi osztálytársaiddal miért nem mentek el?

2015. máj. 12. 21:03
 47/51 A kérdező kommentje:

ők nem bulizósak :)

nekik az a buli hogy pl piálva ülnek egész este

2015. máj. 14. 11:48
 48/51 anonim ***** válasza:

Egyedül nem mehetnél el sehova?:)

Lehet próbálkoznának a fiúk és az dobna egy kicsit az önbizalmadon és jobban is éreznéd magad:)

2015. máj. 14. 17:05
 49/51 A kérdező kommentje:
öö lehet :)
2015. máj. 14. 21:11
 50/51 anonim ***** válasza:

Na ugye:)

Nehogy még elvegyék ezek a kedved a bulizástól:)

Ha szeretnél akkor nyugodtan menj. Hátha tényleg találsz egy kedves pasit magadnak:)

2015. máj. 14. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!