Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy a fenébe keveredhetnék...

Hogy a fenébe keveredhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Amióta kiközösített a középiskolás osztályom, azóta barátokat nem tudok szerezni nem hogy fiúkkal ismerkedni. Egyébként az ált. suli alatt voltak fiú barátaim is és nem is gondoltam volna, hogy a középsuli alatt ez lesz. Az önbizalmam sehol nincs és a fiúk közelsége is idegesít. Tökre be vagyok szarva, hogy ez a helyzet fenn fog állni a fősuli alatt is és nem tudok majd barátkozni, ismerkedni. Bulikba se járok, pedig lenne kedvem hozzá, de nincs kivel mennem. Jelen pillanatban azt érzem, hogy örökké szűz maradok. Azt hiszem ehhez a helyzethez hozzá járul, hogy a fiú osztálytársaim is levegőnek néznek.

2015. máj. 10. 23:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
igen :)
2015. máj. 12. 13:59
 32/51 anonim ***** válasza:

Szóval ez legyen a legkisebb bajod az életben:)

Ne foglalkozz az ilyenekkel. Te 1 év múlva egyetemre mész a sok menő gyerek meg majd gondolkozhat valami OKJ-n ha meglesz neki a 2-es érettségin:)

2015. máj. 12. 14:07
 33/51 anonim ***** válasza:
Utolsónak : - Egyetem egy túlhajszolt vacak. Államira mész , majd amikor elvégezted visszafizeted vagy itt rohadsz meg az országban. Van értelme mit ne mondjak..
2015. máj. 12. 14:20
 34/51 anonim ***** válasza:

Az lehet, viszont ha normális gyakorlati helyed van és elvégzed azzal kijuthatsz külföldre is.

Ha jól tudom a magyar egyetemek jó részét elfogadják ott is.

Államinál 3-5 évet kell itthon dolgozni ami gyakorlatnak elég. Mondjuk ha kimész azt a 1,5 millió forintot kb 1 év alatt visszafizeted.

2015. máj. 12. 14:23
 35/51 A kérdező kommentje:

biztoos nem tudok majd államira menni, mert nem vagyok szín ötös :)

és nem tervem, hogy külföldre menjek

2015. máj. 12. 14:52
 36/51 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz szín ötösnek lenni, emiatt se aggódj:)

írsz 2 jó érettségit és és simán megvan a 360-400 pont.

Ezen se izgulj, nem olyan nehéz az egyetemre bekerülni:)

2015. máj. 12. 14:55
 37/51 A kérdező kommentje:
én már elvetettem hogy államira mennék, mert a tesómat is felvették olyanra és félévkor direkt megbuktatták, hogy menjen csak fizetősre :)
2015. máj. 12. 17:13
 38/51 anonim ***** válasza:

NE állj így hozzá

Igen, az első 1-2-3 félévben arra mennek rá hogy kibuktassanak, de utána elvégezhető.

Tesóm is végigjárta az államit, unokatesóm is végigjárta, annak a testvére és az ő barátja is.

Megtudod csinálni, csak meg kell húzni egy pár félévet:)

Nehogy ilyenek miatt is letörj. Képes vagy rá és meg is lesz az állami :)

2015. máj. 12. 17:41
 39/51 anonim ***** válasza:

Nos, nem tudom milyen képességekkel rendelkezel utolsó, de kissé barokkos túlzásnak érzem ezt a ne izgulj, írsz két jó érettségit, duplázol és vidáman mehetsz államira. Ha ilyen egyszerű lenne, nem 100-ból 2 embernek sikerülne, ha a nagy átlagot nézzük. Gyakorlatilag lehetetlen (kivéve persze egy büfészak valami noname egyetemen) elérni az államihoz szükséges pontokat, ha nincs két nyelvvizsgád, meg ne mtudom milyen plusz pontjaid és persze emellett légy zseni + szerencsés az érettségin. Középiskolában szinte végig színötös voltam, és írásbelin épphogy kettes lettem, matekból jóval gyengébb voltam, de négyest írtam. Nem tükrözte a tudásomat, pusztán nem tanítottak meg novellaelemzésre, matekból meg szerencsém volt a feladatsorral. De 2 db 95%-os érettségit írni...hát sok szerencsét.

Arról nem beszélve, hogy mára az egyetem/főiskola se bulihegyekről szól. Van 3 tárgyfelvételed, aztán ha nem sikerül átmenned csá. Aki megjárta ezt, tudja, hogy egy normális iskolában is mindig van 2-3 p@raszt tanár, aki kb. olyan jól adja le az anyagot, mintha a kertész tanítana, emellett 90% fölötti bukási arányokat produkál minden vizsgán.

De alapból a kérdést nem értem. Ha egy srác írta volna ki, akkor teljesen rendben. De egy lány? Tételezzük fel nem 120 kiló, szőrös és háromnál több foga van. Lesétál a buliba miniszerkóban, odaáll a pult mellé, kikér egy sört, és ezalatt a művelet alatt kb. 6 kan fogja odadörgölni a hátsójához a fütyköst. Persze ezek többségének annyi esze is van, amennyi, meg olyan szint, amilyen, de nem úgy látom, hogy manapság ez gondot okozna a nőknek, sőt, ők a legnépszerűbben a köreikben.

2015. máj. 12. 18:01
 40/51 anonim ***** válasza:

*Középiskolában szinte végig színötös voltam MAGYARBÓL

*legnépszerűbben helyett legnépszerűbbek

2015. máj. 12. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!