Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy a fenébe keveredhetnék...

Hogy a fenébe keveredhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Amióta kiközösített a középiskolás osztályom, azóta barátokat nem tudok szerezni nem hogy fiúkkal ismerkedni. Egyébként az ált. suli alatt voltak fiú barátaim is és nem is gondoltam volna, hogy a középsuli alatt ez lesz. Az önbizalmam sehol nincs és a fiúk közelsége is idegesít. Tökre be vagyok szarva, hogy ez a helyzet fenn fog állni a fősuli alatt is és nem tudok majd barátkozni, ismerkedni. Bulikba se járok, pedig lenne kedvem hozzá, de nincs kivel mennem. Jelen pillanatban azt érzem, hogy örökké szűz maradok. Azt hiszem ehhez a helyzethez hozzá járul, hogy a fiú osztálytársaim is levegőnek néznek.

2015. máj. 10. 23:00
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
:/
2015. máj. 11. 10:36
 22/51 anonim ***** válasza:

Csak amiatt közösítenek ki mert nem vagytok gazdagok?

Hát tényleg sajnállak hogy ilyen emberekkel jársz egy osztályba.

Nem értem hogy lehet emiatt elítélni egy embert.

2015. máj. 12. 11:20
 23/51 anonim ***** válasza:
Szabadidős programot nem tudsz találni amit közösségbe becsatlakozva végezhetsz? Tánc, vagy akár túrázás, futás bármi amit szeretnél.
2015. máj. 12. 11:26
 24/51 A kérdező kommentje:
igen csak amiatt...
2015. máj. 12. 11:30
 25/51 anonim ***** válasza:

Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni:(

Talán ha olyan társaságot tudsz találni akinek nem számít hogy nem épp a legújabb Iphonod van-e vagy nem jársz hülye 30.000-res cipőkben.

Biztos vannak hasonló emberek felétek is, mondjuk a régi osztályoddal mi a helyzet?:)

2015. máj. 12. 11:42
 26/51 anonim ***** válasza:

Diákmunka nem játszik? Ott pont hogy az ember tök jól tud ismerkedni , és nem is nézik hogy milyen ruhába jár stb mert hát pont hogy azért megy dolgozni hogy legyen pénze.

Ui. : Pontosan ugyan olyan vagyok mint te , annyi különbséggel hogy én fiú vagyok és 19.

2015. máj. 12. 11:52
 27/51 A kérdező kommentje:
a régi osztályommal havonta összejárunk de akkor is nagyon nehéz napi 7 órába bemenni ilyen emberek közé :/
2015. máj. 12. 12:12
 28/51 anonim ***** válasza:

Figyelj már nincs sok hátra:)

Ha jól gondolom jövőre érettségizel. Tarts ki addig légy erős.Amúgy sem érdemlik meg az ilyen emberek a barátságod:)

2015. máj. 12. 13:45
 29/51 A kérdező kommentje:
igen 1 év van :)
2015. máj. 12. 13:50
 30/51 anonim ***** válasza:

Azt ki fogod tudni bírni mert erős vagy. Ha már eddig képes voltál rá ezután is menni fog csak ne szomorkodj emiatt:)

Mindjárt itt a nyár és szépen kipihenheted a gondjaidat. Pihenhetsz, szórakozhatsz vagy amit szeretnél:)

2015. máj. 12. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!