Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért nem szólítotok...

Fiúk! Miért nem szólítotok már meg? 14L

Figyelt kérdés

Csomó fiúnak tetszem szerintem, mert normális vagyok.

Sokszor érzem/látom, hogy néznek, és olyan marhaságokat tudnak csinálni a közelemben... Sokan vörösödnek is.

De senki sem mer megszólítani (csak egy ember) , miért?

Talán az is benne lehet, hogy távolságtartó, csendesebb vagyok?

Ugyanis... Hát.... Nem vagyok túl kedves. Ha olyanom van bunkózóm, persze nem azzal, akit nem ismerek, csak nem válaszolok a haveraimnak rögtön, ilyesmi.... De ha olyan valaki kérdez, akit nrm ismerek, még kedves is vagyok!

Vagy csak félénkek?

Vagy miért?

#megszólítás #fenébe már
2015. ápr. 11. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
hát bunkó csajhoz én se mennék oda, ha mégis tuti elfenekelném xd
2015. ápr. 11. 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bunkó.

Csak sokszor szomorú/kedvetlen.

2015. ápr. 11. 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

AAAAAUUUOOOOEEEEUUOOOAEEEE!!!!4444NÉÉÉÉÉGY44!!!

tetszett a megszólításom?

2015. ápr. 11. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:
84%? Az nem semmi egy ilyen válaszolótól...
2015. ápr. 11. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

A probléma ott kezdődik kiscsillag, hogy csodálkozol a nyilvánvalón.

"Ugyanis... Hát.... Nem vagyok túl kedves. Ha olyanom van bunkózóm, persze nem azzal, akit nem ismerek, csak nem válaszolok a haveraimnak rögtön, ilyesmi...." - Szerinted az ilyen suttyó viselkedés kit vonz? Ezek után miért csodálkozol azon, hogy nem szólítanak le? Elárulom, mert egy bunkó luvnya vagy, aki az elérhetetlent játssza, közben meg belül rinyál, hogy nincs senkije, a tetejébe még el is várja, hogy őt szólítsák le, de ennyi mojo nincs benne, hogy ő kezdeményezzen. Nem félénkek ők, csupán ők nem úgy látnak téged, ahogy te magad, amit ők látnak az egy bunkó csaj, akinek csak a vasilla hiányzik a kezéből, hogy igazi paraszt lehessen, vörösödni meg azért vörösödnek, mert rohadt kínos nekik a jelenléted, nem azért, mert bírnának, csak zavarja őket a személyed, mint amikor egy békés étterembe egy ostoba, hangoskodó proli jön.

Ezért.

2015. ápr. 11. 12:01
 6/10 anonim ***** válasza:
ha van kedved ismerkedni írj..:)
2015. ápr. 11. 12:02
 7/10 A kérdező kommentje:

5: Hát... Bárcsak én látnám így a világot! Biztosan nem lenne ennyi bajom.

Igen, biztosan az undor miatt szemeznek velem.

Es igen, biztos az undortól vörösödnek. Biztos.

Na, nem akarom leírni az életrajzom, nem fogok erre ennyi időt szánni.

Jó hétvégét!

2015. ápr. 11. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:

lehet, hogy újat mondok, de az emberek nem csak azokat nézik, akik tetszenek nekik, a freak show-t is sokan nézték, de nem a szereplők szépségéért, szóval ereszkedj le a földre drágaság és ne húzd fel kérdően a szemöldököd azon, ha nem keres senki, mert egy paraszt vagy. Vagy változtass magadon, vagy maradj egy magányos bunkó, vagy keress magadhoz illő suttyókat, tudod, "zsák a foltját...."

Jó étvágyat amúgy!

2015. ápr. 11. 12:09
 9/10 A kérdező kommentje:
8: Öhm...Már írtam, hogy bunkó.. Az nem igazán vagyok, inkább csendes és szomorú... Meg komolyabb. És most nem magam fényezem, mert ez nagyon nem jó. De mindegy, azért írj még, mint gondolsz egy bunkó lányról. Nekem nemnrossz az. Viszont!
2015. ápr. 11. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:
15F?Ismerkedünk?
2015. ápr. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!