Lányok, titeket milyen gyakran szólítanak le idegen férfiak ismerkedési szándékkal? Fiúk, ti milyen gyakran szólítotok le lányokat?
Mátraházi lovardába mindig van pár újgazdag gizda h***egyerek, ők még néha-néha leszóligatnak, de amúgy nem jellemző.
Elég szűk ahhoz a mozgásterem, hogy amerre rendszeresen járok ott ismerjenek.
Nehéz kérdés. Én emberekkel dolgozom, ott szoktam lányokkal beszélni, ha valaki megtetszik, elhívom. Ilyen klasszikusan már nagyon rég szólítottam le lányt.
Hogy oka van-e? Nehéz kérdés. Attól függ hol mennyi időt töltesz egyvégtében. Tehát ha három megállót utazol 4-es 6-os villamossal, nem sok lehetőség adódik erre. Rohanó világunkban nem sok lehetőség van már erre.:(
1., 2.: És külsőleg milyennek tartjátok magatokat? Átlag alatti, átlagos, átlag feletti?
3.: Mi alapján döntesz úgy, hogy "na ezt a lányt most elhívom valahová"? Ha beszélgetés során szimpatikus, vagy elég, hogyha nagyon szép az illető?
Nem tudom.
Nem irhat senki önönn magáról elfogulatlan véleményt.
Soha nem volt ilyen, megnézni is csak a nyugdíjas öregasszonyok szoktak.
Átlag alatti lehetek.
20/L
Sosem szólítok le lányokat.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!