Lányok, titeket milyen gyakran szólítanak le idegen férfiak ismerkedési szándékkal? Fiúk, ti milyen gyakran szólítotok le lányokat?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy vajon ha egy lányt szinte sosem szólítanak le, az jelent-e valamit:D2014. okt. 22. 17:09
11/15 anonim válasza:
Sohasem szólítok le lányokat! Még a végén azt gondolják, hogy zaklatni akarom őket, vagy meg akarom őket erőszakolni. Inkább megelőzöm a bajt, és leszek magányos, mintsem azt gondolja bárki rólam, akit leszólítok, hogy p#nahiány miatt kanosságból teszem. Jobb a békesség! 31/F
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az a fő ok, hogy manapság ez nem annyira népszerű ismerkedési forma. Mondjuk ettől persze még lehet, hogy baromi ronda vagyok:D
2014. okt. 22. 19:03
13/15 anonim válasza:
Nekem is furcsa, de nalam elofordult mar parszor. :)
Egyszer buszon szolitott meg,es igy kezdtunk el beszelgetni egy sraccal, aki mellesleg nekem is nagyon nagyon bejott.
Nyaron a strandon olvasgattam,mikor megszolitottak.
Pedig en nem tartom magam egy fullos csajnak, csunyanak sem,de jol esik, mikor megszolit valaki, akinel kolcsonos a szimpatia. Szoval ferfiak! Batorsag! Nagyon imponalo, hogy ha van batorsagotok ehhez, legalabbis nekem. :)
14/15 anonim válasza:
Néhányszor megtettem, a legkülönfélébb helyeken, pl. a 4es6os villamoson is :D de hiába mondták meg a nevüket, és próbáltam nagy lelkesen kapcsolatba lépni velük később, ott még az elutasításra se vették a fáradságot. Levontam a következtetést, és most már nem próbálkozom, max. egyedül maradok, ennyi.
15/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés, rengeteg mindennek kell összejátszania. A hangja, a külseje a mozdulatai, azalatt a kb 2 perc alatt, amíg érintkezünk. Ha van egy közös poén, amin mindketten jót nevetünk, az nagyon sokat lendít a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!