Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak rá idegen pasik ismerkedési szándékkal a barátnőmre facebookon, amikor a kapcsolatban állapotban van? Titeket ez zavarna?
"Szerencsére megadjuk egymásnak a jelszót így semmi titok,"
leírta,te nem tudsz olvasni ?:D ez még zavaróbb szerintem.
2-es
1. elmondja
2. belenézünk egymást profiljába, abszolút semmi titok nincs köztünk, ezt ő is tudja.
Mert vannak hülye emberek,akik azt hagoztatják,hogy "Csak az a nő foglalt,akin fekszik valaki".
Igen,zavar,undorító az ilyen.
5. Ezt megbeszéltük, van olyan a kapcsolatunk hogy semmi privát szféra nincs köztünk, együtt élünk stb. A intim régió is privát szféra mégis látom nap mint nap :)
Ő is belenéz, én is belenézek, ezt ő is tudja és én is tudom :)
mi sosem nézünk bele egymás FB levelezésébe. Mindig elmondja ha valaki kikezd vele vagy ír neki és ha be is lép, akkor is megengedi hogy ott üljek mellette.
De sosem kérném el a jelszavát.
"De sosem kérném el a jelszavát."
Nem kértem, ő adta oda és ő engedte meg hogy belenézhetek, ha akarok, ugyanezt tettem én is
Ti legalább jelzitek, de vannak, akik nem is jelzik. (tudom, magánügy, de attól még infó)
Amúgy mindig vannak, akik semmire nincsenek tekintettel, vagy nem is nézik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!