Fiúk, tényleg van olyan, hogy azért nem szólítotok le egy lányt, mert azt gondoljátok róla, hogy túl szép hozzátok?
Ma, ahogy próbálgattam a ruháimat, anya elejtett egy olyan mondatot, hogy "olyan szép vagy, hogy a fiúk meg sem mernek szólítani". És ezt komolyan gondolta, bár tudom, hogy az anyák elfogultak sokszor :)
Nem beképzeltségből kérdezem ezt, vagy csak konkrétan magamra vonatkoztatva. Kapok én is visszajelzéseket, hosszas nézéseket, mosolyokat, meg bulikban leszólítást, randira hívást, bár nem sokat! Meg ez csak az utóbbi időben igaz, nem 2 éve...
Szóval Ti nem szólítotok meg túl szép lányokat? Az egyik pasi, aki randira hívott, hüledezve vette tudomásul a barátnőmtől, hogy nekem nincs barátom XD
Vagy ez csak azért van, mert a "tökéletlen" lányokban van mit szeretni, nem olyan "tökéletesek", hanem van pár kis hibájuk, ami szerethető? De nekem a nem olyan tökéletesen szép barátnőm is híres a fiúk körében, meg a tökéletesen szép barátnőm is...
Előre is köszi :)
16/L
nem az a baj, hogy túl szép...
hanem sokszor ezt nagyon jól tudja... a kifejezetten csinos lányok sokszor szinte válogatnak, mint egy hercegnő, ha érted, mire gondolok
Bakker, ez a pech akkor :D
De én most ezt tényleg nem beképzeltségből kérdezem, csak komolyan elgondolkodtam rajta
Nem létezik olyan nő akit élöbe ne mernék leszólitani csak azért mert "túl szép"
ehhez nem a lány szépsége sok hanem a pasi önbizalma kevés. :)
Van abban igazság amit mondasz a túlszép lányokhoz nem mernek odamenni a srácok mert esélytelennek tartják magukat vagy azt gondolják hogy ááá ugy is foglalt van pasija. Akinek viszont van elég önbizalma és nincs veszíteni valója az odamegy. Gondolom vannak itt csinos lányok is ők majd megtudnak erősíteni hogy igen is oda mennek hozzájuk a pasik és hogy néha ez már mennyire idegesítő is tud lenni számukra.
23/F
Hát, nem tudom. Most, ha megemlítem, hogy én kb. mindenkivel elbeszélgetek, meg utálom megbántani az embereket, akkor tényleg rám lesz aggatva a "beképzelt p*csa" tábla, pedig azt nem akarom, szóval nem is mondtam semmit! :D
Csak tök jó ez az oldal, mert az a sugallata (főleg ilyen filozófia kérdéseknek), hogy "Nyíl meg előttem, kedves névtelen!" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!