Ha láttok egy szép lányt/pasit, akkor azt gondoljátok, hogy biztos van párja, és nem is próbálkoztok, vagy odamentek?
Én így voltam a jelenlegi párommal. Márciusban megláttam, azonnal odavoltam érte, de biztosra vettem, hogy soha nem lenne nála esélyem, mert annyira jóképű férfi.
Aztán eltelt a nyár, augusztus végén ismét láttam a szórakozóhelyen és odajött hozzám. Ez három éve volt, azóta imádjuk egymást :-)
Szóval kedves kérdező, sosem lehet tudni!
32/N
Én néha rájuk mosolygok. Kb ennyit merek lépni.
Ha pedig még vissza is néznek, vagy visszamosolyognak, kb rákvörös leszek és inkább elfordulok, annyira zavarba jövök.
Na igen, nincs tehetségem a dologhoz. :D
22L
Tudom, hogy sok támadást fogok kapni azért, amit leírok, de megteszem:
Egy hete odajött hozzám egy srác az utcán. A buszmegállóban ültem lehajtott fejjel és el voltam gondolkodva, a külvilágot szinte nem is érzékeltem. Egyszercsak megszólított valaki. Azt mondta: "Szia! Tudom, hogy semmi esélyem sincs nálad, de megláttalak a buszról és úgy éreztem, el kell mondanom neked, hogy gyönyörű vagy! Nem is zavarlak tovább, köszönöm, hogy meghallgattál!" Fülig ért a szája és kedvesen mosolygott rám.
Elindult, én meg csak néztem utána és nem tudtam, hogy mit kezdjek a hirtelen rám törő érzelemhalmazzal, ugyanis a történet így önmagában nem jelent semmit, a hangsúly itt azon volt, hogy a srác mozgássérült.
Egész este a hatása alatt voltam és azon gondolkodtam, hogy ha egy sérült embernek volt ennyi ereje és őszintesége, akkor én miért félek bevallani az érzelmeimet a saját páromnak? Miért félek attól, hogy kiszolgáltatott leszek, ha elmondom neki, hogy imádom és úgy érzem, hogy már nem tudnék nélküle létezni?
Remélem, értitek, hogy mire akartam ezzel a történettel rávilágítani, nekem hatalmas erőt adott és innen is köszönöm annak a srácnak, hogy felnyitotta a szemem, ezen kívül pedig teljes szívemből kívánom neki, hogy rátaláljon az igazi szerelem!
32/N
Egyszerű, átlagos srác vagyok. Mindig elhessegetem a gondolatot, hogy odamenjek egy gyönyörű lányhoz. Nem is azért, hogy: -bisztos van barátja,. hanem inkább mert: -minek?!
Egyrészt zavarba lennék és csak bénáznák.
Meg szerintem az ilyen csajok általában beképzeltek, bunkók, hűtlenek, és még sorolhatnám.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!