Normális az, hogy 1 fiún egyszerre nyomul 4-5 lány miközben a többi fiú meg csak néz, mert nem tud egyebet tenni?
Ill tud, de attól még a lányokat nem lehet meggyőzni... még még ha tényleg jó pasi is az illető, egyszerre nem lehet 4-5 v még több barátnője (sztem), kell 1 de az tényleg az igazi legyen.
Nem lesz ennek rossz vége? Ugyan nekem semmi bajom nem lesz, de azért jó sok ismerősömnek igen...
Őt úgy hívják hogy alfahím és ha egy közösségben van egy ilyen egyed, akkor az összes nőstény érdeklődését ő köti le. A nőstény 2 okból fog más hím után nézni:
1, visszautasítja őt az alfa
2, megdugta őt az alfa
Pajkos Peti megmondja.
1 teljesen igaza van
az alfára csapnak le egyből a nők, persze ha van elég önbizalmad és jó a "beszélőkéd" lehetsz te is alfa (na jó ehhez még kell pár dolog, de a legfontosabb az önbizalom)
2
hát a "jóból sosem elég" :DD
amúgy miért tetted fel a kérdést? valamelyik csaj bejön és meg akarod szerezni?
Nem akarok alfahím lenni, azok olyan beképzeltek, én nem vagyok ilyen alattomos. Nem konkrétan azok a lányok tetszenek, akik ezt csinálják, de egyszerűen idegesítő, hogy olyan dolgokat csinálnak mindenki láttára, hogy az ember ha kívülről látja, rosszul lesz.
Egyébként olyan, mintha hipnózis alá vonta volna azokat a lányokat, totál úgy viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!