Hogy kell ismerkedni ebben a helyzetben?
A legnagyobb problémám,hogy én az a fajta vagyok aki nem szeret bulikba járni,de egyébként is kisvárosban lakom,nincs szórakozóhely a közelben. Bulis csajokkal meg amúgy sem szeretnék ismeretséget kötni. Normális lányt akarok megismerni,tartós kapcsolatra,de nem tudom hogy tehetném. A társkeresőnek semmi értelme,ott biztos nem találok senkit. A másik "fóbiám" a dohányzás. Manapság a legtöbb lány dohányzik. Szerintem egy lány (meg amúgy fiúnak is hülyeség) ne dohányozzon. Fúj. Teljesen kiábrándító,hogy van egy tök helyes lány,kedves is,stb,aztán rágyújt és a rózsaszín felhőből egy büdös füst lesz.
Elképzelésem sincs hogyan tudnék megismerni egy normális lányt... vagy foglaltak,vagy valami komoly probléma van vele.
Persze nem tökéletest keresek,azt úgysem lehet találni,de találhatok megfelelőt,csak nem tudom hogy :)
kezdésnek dugj meg 10 db cigiset.
aztán ha ez már sikerült,akkor lesz némi rálátásod arra,hogy hogyan érdemes felszedni egy rendeset.
vagy a végére nem fog zavarni a cigi,vagy tisztelni fog annyira a bula,hogy kimegy a kertbe dohányozni.
könyvtárban :)
amúgy tök jó kérdés, én is ezen szoktam gondolkozni, csak fordítva. én srácokkal ismerkednék :D (a könyvtárat csak félig gondoltam komolyan. de félig nagyon :D)
merre laksz?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!