Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy a fenébe keveredhetnék...

Hogy a fenébe keveredhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Amióta kiközösített a középiskolás osztályom, azóta barátokat nem tudok szerezni nem hogy fiúkkal ismerkedni. Egyébként az ált. suli alatt voltak fiú barátaim is és nem is gondoltam volna, hogy a középsuli alatt ez lesz. Az önbizalmam sehol nincs és a fiúk közelsége is idegesít. Tökre be vagyok szarva, hogy ez a helyzet fenn fog állni a fősuli alatt is és nem tudok majd barátkozni, ismerkedni. Bulikba se járok, pedig lenne kedvem hozzá, de nincs kivel mennem. Jelen pillanatban azt érzem, hogy örökké szűz maradok. Azt hiszem ehhez a helyzethez hozzá járul, hogy a fiú osztálytársaim is levegőnek néznek.

2015. máj. 10. 23:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

hú nem tudom még pontosan milyen szakra akarok menni de gazdaságira, mert könyvelő szeretnék lenni

nem fejtették ki, hogy miért közösítettek ki, de már a gólyatáborban egyedül hagytak és levegőnek néznek, volt már rá példa hogy megszólták, hogy nem vagyok vmi pénzes

én télleg nem vagyok r...c, vannak az osztályban olyan lányok, akik tőlem ártatlanabbnak nézneki ki meg kitűnő tanulók, de nagyobb r....t nem láttam még tőlük

2015. máj. 10. 23:22
 12/51 A kérdező kommentje:

hogy érted, hogy aköré épült?

a kérdésem aköré épült, csak a kiközösítés hozzá tartozik a sztorihoz

vagy hogy érted?

2015. máj. 10. 23:24
 13/51 A kérdező kommentje:
na nekem tényleg nem számít, hogy mennyi pénze van egy fiúnak meg, hogy mennyire izmos. a fiúk közt is vannak olyan szívtelenek, mint az osztálytársaim lányok... és akkor már mindegy is hogy hogy néz ki..
2015. máj. 10. 23:26
 14/51 anonim ***** válasza:

#13: A kérdésed.

Csak nem érte(tte)m, hogy kiközösítésbe is miért kell belefűzni egy szexuális tartalmat..

2015. máj. 10. 23:35
 15/51 A kérdező kommentje:
mert a kiközösítés óta vagyok képtelen fiúkkal ismerkedni és már a közelségükben is zavarban vagyok
2015. máj. 10. 23:37
 16/51 anonim ***** válasza:
Hogy érted a kiközösítést? Nem beszélnek veled vagy kihagynak a bulikból?
2015. máj. 10. 23:47
 17/51 A kérdező kommentje:

mindkettő :/

levegőnek néznek, utcán köszönni se tudnak

szünetbe soha senki nem beszélget velem

kihagynak bulikból meg egy befordulós lánynak néznek közben ők nem hívnak soha sehova

2015. máj. 10. 23:52
 18/51 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a fiúkkal? Ők is levegőnek néznek?
2015. máj. 10. 23:55
 19/51 A kérdező kommentje:

hát ők köszönnek utcán

de inkább viccnek néznek a suliban :)

2015. máj. 10. 23:56
 20/51 anonim válasza:
üdv a klubban 22/f
2015. máj. 11. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!