Nemsokára 14 leszek, és ha betöltöttem el szeretném veszíteni, de anyám nem engedi, mit tegyek? (lány)
xtem azon gondolkozz el 1szor h TE mit szeretnel. tenyleg keszen allsz? tenyleg akarod?, ha igen, magad vagy mas miatt? nem fogod kesobb megbanni?
ha tenyleg te is ugy erzed, akkor nagyjabol rendben van. de ha csak a baratod miatt szeretned, mert felsz h elhagy, akkor nem erdemes. mas okbol kifolyolag is ugyanugy elhagy ha akar. vagy a bandaszellem is kozrejatszik? h a baratok mar mind csinaljak es ez igy ciki?
anyukaddal nem tudom milyen a viszonyotok. vagy ez csak 1 kifogas magad elott is?
en pl.nem tudtam elmondani, nem is akartam, szerencsere nem is kerdezte. nogyogyaszhoz nyugodtan elmehetsz egyedul is. a tiniambulanciara detto.
a helyet meg 1 kis ugyeskedessel meg lehet oldani. nekem pl ugy alszanak, h neha eszre se veszik ha nalam alszik a baratom, pedig tombhazban lakunk.
"Elkezdesz ennyi idősen dugni 16 - 18 évesen már teljesen ki leszel égve, de hogy addigra már öten végigmentek rajtad az tuti. "
Te hol elsz, hogy 2-4 ev alatt kiegnek az emberek?:D Meg hogy torvenyszeru, hogy 5en vegigmennek rajta...
Akkor aki 20 evesen kezdi, az 22-24 eves korara fog kiegni?
"Nem tudja hogy a lánya már 12 - 13 évesen a punciát simogataja? " Mert mikor kezdjen el onkielegitest vegezni? Soha?
"Tanuláson járjon az eszed!!!"
Neked is jarhatott volna, akkor most nem lennel ennyire merhetetlenul buta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!