Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sergíts! Májusban betöltöttem a 16-ot és még soha nem volt barátom soha nem csókoltak meg. Igaz nem vagyok valami vékony lány 162 cm magasságomhoz 67 kiló társul:S Lekéstem volna valamiről?
Szia
Most biztos azt gondolod, hogy valamiről lemaradtál.De hidd el nekem semmiről sem maradtál le. Úgyhogy fel a fejjel és ne zavarjon. :)
az egyik barátnőmet 16 évesen csókolták meg és ezzel egy időben lett barátja. ráadásul ő vékony volt és nagyon szép. ezt csak azért mondom, mert más súlyfelesleg nélkül sem tudott hamarabb barátot szerezni, pedig akart.
semmiről sem maradtál le, csak ne akard nagyon-nagyon, mert mindig akkor történik valami, amikor felszabadult vagy és élvezed az életet. velem is így volt.
Annyi, hogy nem kell erőlködni vele....ahogy a mondás tartja: Ami nem megy, nem kell erőltetni.
18 vagyok, még nem volt barátnőm, nem is erőltetem, főleg amilyen IQ betyárokat láttam....majd jön ha kell...ha nem, akkor meg SPRITE.
Szia! 16 évesen volt az első barátom, én is betöltöttem már jócskán mire az első csókig eljutottunk (márciusi vagyok, de csak a nyáron lett "pasim")...és én sem vagyok vékony, most meg már pláne nem, hiszen mindjárt szülök:D Ne izgulj, nem vagy lekésve semmiről, csak ne görcsölj rá!
Én azóta nem is voltam nagoyn egyedül, 17 évesen jöttem össze a férjemmel, azóta is együtt vagyunk boldogságban:D
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!