Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek már mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek már mennyire vékony lány nemjön be?

Figyelt kérdés
ugy értem aki már nagyon vékony,csont és bőr,az állítólag már nemszép,de az hol kezdódik?ha lehet akkor linkeljetek be képet valamilyet amit már undorítónak tartasz (sovány lányról gondolom)
2011. jún. 22. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Ő már nem okés: [link]
2011. jún. 22. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Hát, azért 17 évesen ne legyen 42 kiló, mint a fogyókúrázó osztálytársam (wtf?)! Olyan 50 már okés, de még mindig lehetne rajta több, de 50 fölött már csak a kisugárzás és az arc számít nálam, segg és mell nem.
2011. jún. 22. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy számomra átlagmagasságú (160-172cm) közötti lányról van szó, azért akkor néz ki valahogy, ha van legalább 50 kiló.
2011. jún. 22. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm 174 cm és ehhez 55-56 kg és gyönyörű és a kéznek is kellemes :)
2011. jún. 22. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a 170-centihez 53-4 kiló az még lehet szép vékony alatta már nem valószínű. én 61-2 kiló vagyok rendesen fenékkel és mellel. És nem vagyok dagadt :D

17/L

2011. jún. 23. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!