Nemsokára 14 leszek, és ha betöltöttem el szeretném veszíteni, de anyám nem engedi, mit tegyek? (lány)
a margetszigeten rengeteg szimpi bokor van.
de siessetek, mert mosmá hűl az idő, nehogy megfázzatok kefélés közben!
amúgy 12éves éves korod óta vele vagy??? háááttt.. biztos én vagyok a lúzer, de ennyi idősen én még barbieztam, meg mászókáztam a játszótéren...
Ehez nemcsak evek kell elteljenek egy kapcsolatban(mint ahogy irod 2 eve), szerintem eleg erett kell legyel hozza.
14 evesen meg kislany vagy ehez. Mindenki maga tudja de szerintem ne tedd meg.
Köszönöm a sok hasznos tanácsot és véleményt...
Úgy mellesleg a barátom is még szűz, de már 18 éves ugye, és már naon kívánja és félek h ha akkor nemet mondok a szexre, elhagy...:(
És azért van az h "ha betöltöttem a 14-t el akarom veszíteni" mert így beszéltem meg vele, és ha akkor megtudná anyám akkor nem lenne már belőle baja neki... Várom a további véleményeket:)
HALLGASS anyádra, később úgyis megbánod...
Nincsen jobb dolgod 14 évesen?
Tanuláson járjon az eszed.
Elkezdesz ennyi idősen dugni 16 - 18 évesen már teljesen ki leszel égve, de hogy addigra már öten végigmentek rajtad az tuti.
Én minimum szétverném a lányom fejét ha ilyet csinálna.
De anyád is...
Nem tudja hogy a lánya már 12 - 13 évesen a punciát simogataja?
Normálisak vagytok bazdmeg?
Tanuláson járjon az eszed!!!
azért fekszel le vele nehogy elhagyjon?
Ez törvényszerű, hagyd menni.
Ő már nem sokáig bírja, te meg ne bánkódj miatta. De csak azért hogy el ne hagyjon hát...
Ennek a srácnak el kell menni, Te meg ilyen butaság miatt n dobd oda.
Szerintem ráérsz, és úgyis kell egy embernek legalább 2-3 kapcsnak lennie hogy utánna lenyugodjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!