Nemsokára 14 leszek, és ha betöltöttem el szeretném veszíteni, de anyám nem engedi, mit tegyek? (lány)
Abba segítsetek tippeket adni h mit csináljak....
És neki az nem nagy gond, vagyis még nem mondta...
2 éve együtt vagytok, az már igazán egy szép hosszú kapcsolat, nyugodtan megtehetitek. Ehhez nem kell szülő, neked kell eldönteni mikor teszed meg. Csak védekezzetek. Én is 14 évesen vesztettem el, 1 éve voltunk együtt akkor, ha tovább húzom lehet más után nézett volna a srác, így pedig egy szép hosszú, 6 éves kapcsolat lett. Sosem bántam meg, én nem beszéltem meg anyukámmal, ez nem róla szól. Szóval találd ki mit akarsz és tedd azt.
(Az előttem szólót meg nem értem: Miért szerinted meddig várjon, a házasságig? Vagy miért jobb az nekik ha várnak még vagy 2-3 évet? Ettől nem változik meg az élete.)
Bocsika de en 1-2 evet irtam nem 2-3 evet! Addig is fejlodik, testileg is meg agyilag meg mindenkepp!
Nem jo elsietni, azert mert te hamar belevagtal azert nem muszaly masokat is arra biztass mert nem biztos, hogy neki jol sul el a dolog!
De tényleg, most itt mit lehet segíteni, megvárni míg anyu elmegy, átmenni sráchoz, elmenni szállodába. A kölök nagykorú, neki már csak van pár ötlete. Ha valaki dugni akar, az oldja meg :D
Éljen a problémamegoldó képesség.
beszéld meg anyukáddal.
és gondold át a szeretjük fogalmát. a kamaszok szeretnek lyukról-lyukra járni. szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!