Sok lányka miért él abban a tévhitben, hogy értékesebb ember mint a többi, csak azért mert szűz?
Figyelt kérdés
Komolyan érdekel. :D Olvasgattam itt a kérdéseket és néhány helyen az jön le a kommentekből, hogy simán egy egyszerű biológiai tény alapján ők felsőbbrendűnek képzelik magukat, mint a többi "beszennyezett, mocskos" ember. Szó sem esett lelki értékekről, gondolkodásmódról, értékrendről, szimplán azért értékesek, mert ők szüzek és ez egy "ajándék".
Javítsatok ki, de csak szerintem nem jár együtt a szüzességgel, az hogy valaki normális, kedves, aranyos és értékes, okos ember?
2014. dec. 30. 09:46
31/46 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a szüzesség meglétele vagy elvesztése akkora dicsőség lenne, hogy le kéne nézni, aki ellenkezően cselekedett. Mindenki akkor csinálja, amikor akarja, és ehhez senkinek semmi köze sincs.
32/46 anonim válasza:
Én inkább a karrieremre koncentrálok mintsem pasizzak,mert nem látom értelmét.Nekem nem kell az hogy eltartsanak szexért cserébe.Mert ez megy ezeknél a nagy "szerelmeseknél".
33/46 anonim válasza:
Az általad ku.rváknak titulált 14-15 éveseket még jó eséllyel a szüleik tartják el.
34/46 anonim válasza:
Most a drága kérdezo orulhet neki hogy menyien válaszolnak. :D
35/46 anonim válasza:
Huh...most tudnék egy kisregényt írni neked a társadalmi szerepekről, férfi-női viszonyokról, illetve a szerelem és szexualitás témaköréről. De inkább hagylak a kis korlátolt világodban, legyen szép napod.
36/46 anonim válasza:
Miért lennék korlátolt,csak mert vannak elveim?
37/46 anonim válasza:
pontossan hagyuk gyerekek mert ez csak orul neki h válaszolunk. De ugysem jut el az agyáig h mi van!!
38/46 anonim válasza:
Levetted a lényeget. Azért, mert azt gondolod, ha valaki szexel, akkor egy kitartott, buta r.banc. Pedig ez rengeteg körülménytől függ. Nyílván vannak ilyen lányok is, de lényegesen kevesebb, mint az átlagosak.
39/46 anonim válasza:
Akkor is büszke vagyok a szüzességemre!
40/46 anonim válasza:
Legy buszke! Kit erdekel?
Ez onmagaban nem mutatja meg egyaltalan, hogy ertekes szemely vagy, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!