Miért van az, hogy akárhová kerül az ember valaki mindig megkérdezi, hogy szűz-e még? (legyen szó iskoláRól, munkahelyről)
21 vagyok még, és állandóan megkérdezik tőlem, kezd idegesítő lenni már ez az egész.
Tényleg ennyire szellemileg alulértékeltek már az emberek, hogy ez alapján alkotnak véleményt meg erre verik magukat??..
(TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
Ne mondd meg nekik. Mond azt pl. hogy "Miért érdekel?" vagy "Miért szeretnéd tudni?"
Milyen munkahelyeken fordulsz meg? nem lehet túl értelmes emberek gyülekezőhelye.
Te lány vagy kérdező?
Én kandúr vagyok, de még tőlem sem kérdezték meg soha... Sőt még azt sem, hogy van-e barátnőm. Pedig dolgoztam már retardáltak között is.
Egy MUNKAhely, ahol a DOLGOZÓK harmada CIGÁNY? Ez valami sci-fi történet bevezetőjének is elmenne...
Amúgy ha lány vagy, akkor nem csoda, hogy megkérdezik, mivel a primitív, homoki népeknél ez az ismerkedési rítus kezdete, afféle őskori "Kő' kóla?".
Ha a lány azt mondja, hogy szűz, akkor máris fel lehet ajánlkozni, hogy az illető macsó gyorsan "segít rajta".
Ha pedig nem szűz, akkor pedig biztosan tapasztalt, és ez esetben is "segítene" rajta az illető, hogy tudja a tapasztalatát kamatoztatni...
#6 A kérdező férfiú, nekem legalábbis ez jött le.
Tőlem sem kérdezték még, csak azok akik le akartak feküdni (vagy lefeküdtek) velem.
Szóval örülj!
# 8:
Bennem csak a cigányok miatt merült fel a kérdés... Miért érdekelne bárkit is az, ha egy másik kandúr szűz?
Tőlem még soha az életben nem kérdezték meg. Még pasik sem, akikkel randiztam. Kikkel hoz össze téged a sors, iylet nem szokás megkérdezni, ez mindenkinek személyes ügye!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!