Miért van az, hogy akárhová kerül az ember valaki mindig megkérdezi, hogy szűz-e még? (legyen szó iskoláRól, munkahelyről)
Figyelt kérdés
21 vagyok még, és állandóan megkérdezik tőlem, kezd idegesítő lenni már ez az egész.
Tényleg ennyire szellemileg alulértékeltek már az emberek, hogy ez alapján alkotnak véleményt meg erre verik magukat??..
(TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
2014. jún. 7. 12:52
11/15 anonim válasza:
Tőlem is megkérdezték a munkahelyemen hogy van e barátnőm, mióta nincs, hány lánnyal voltam.
Simán kamuzhatsz is. ki tudja azt hogy kivel voltál eddig?
12/15 anonim válasza:
Ugyanmár, hol éltek? Tanároktól a diákok simán ezt kérdezgetik órákon! Nem egy tanártól! Nekik mindent lehet!
13/15 anonim válasza:
érdekes... tőlem még csak a nagybátyám kérdezte meg (azt is félrészegen úgy, hogy "dugtál már??"), senki más rajta kívül.
21f
14/15 anonim válasza:
ezen én is röhögtem xD harmaduk cigó xD azok jó dolgosak lehetnek :DD
15/15 anonim válasza:
Nekem az egész osztályom(majdnem) éretlen hülyegyerek, volt aki megkérdezte tőlem közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!