Sok lányka miért él abban a tévhitben, hogy értékesebb ember mint a többi, csak azért mert szűz?
Komolyan érdekel. :D Olvasgattam itt a kérdéseket és néhány helyen az jön le a kommentekből, hogy simán egy egyszerű biológiai tény alapján ők felsőbbrendűnek képzelik magukat, mint a többi "beszennyezett, mocskos" ember. Szó sem esett lelki értékekről, gondolkodásmódról, értékrendről, szimplán azért értékesek, mert ők szüzek és ez egy "ajándék".
Javítsatok ki, de csak szerintem nem jár együtt a szüzességgel, az hogy valaki normális, kedves, aranyos és értékes, okos ember?
Jó a kérdés:)))
Nem tudom miért tekintenek magukra úgy mint aki mindenki felett áll, és térdenállva imádjuk szüzességük miatt.
Nevetséges, ha az biztos megvan az oka, gondolkodás, kinézet, nem volt szerelmes stb...
Lehet pont azért szűz mert senkinek sem kell, mert akkora bunkó:XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!