Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?
Birom mikor a saját bénaságukat arra fogják, hogy "mert én nem vagyok züllött" -.-
Nem. Nem csak akkor lehet elveszteni a szüzességed, ha bulizol és züllesz.
"Kérdem én ez igazságos?"
Kérdem én , normális vagy, hogy azt hiszed neked alanyi jogon jár a nő? Tegyél szépen érte, ismerkedj, szólítsd le az utcán , plázában, strandon, könyvtárban, egyetemen STB(!!) a lányokat. Borzasztó szánalmas, hogy a nem bulizásodra fogod, azt hogy nincsen nőd és azt hiszed, hogy te jobban érdemelnél jó nőt, mint az "50 kg-os nyikhajok" Miért ? Mert izmos vagy ? Akkor már úgy érzed, hogy minden nőt megkéne kapnod, de a világ el van bas-zva úgy ahogy van , igazságtalan, ezért nincs nőd. pfff
Én is szűz vagyok. Ugyanemiatt. (25/F) Vagyis nem bulizok, közösségem nincs, barátok alig.
Ne akarj olyan lenni mint ők. Magasabb szinten vagy velük szemben. Társkeresővel vagy csajozással próbálkozz. Ha szüzetleníteni akarsz, azt ne egyéjszakásra pazarold hanem aki kitart melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!