Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem bulizik, iszik, züllik...

Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok, és természetesen szűz. Soha nem jártam bulizni piálni hasonló. Elég szűk baráti köröm, van akik szintén nem ilyen bulizós mentalitással rendelkeznek. Testépítéssel, súlyemeléssel foglalkozom lassan 6 éve, de a nők le se sz*rnak.Erőm, fizikumom átlag feletti.De mégis azt látom , hogy az ilyen nyikhaj 50kg os pálcikáknak (akik természetesen buliznak)vannak a legjobb csajaik ráadásul ilyen 17-20 évesek. Kérdem én ez igazságos? Ja és ráadásul rohadtul irritálnak az ilyen bulizós csürhék , rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)

2014. aug. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
6%
Jajj de a mai világ így meg a mai világ úgy...lóf**szt nem tudsz te a mai világról! Egyszerűen egy szerencsétlen kis balf**sz vagy! Megmondták már, nem a "mai világgal" van a baj, hanem veled!
2014. aug. 19. 15:38
 12/55 A kérdező kommentje:
ja mert nem megyek a birkák után bulizni gratulálok
2014. aug. 19. 15:41
 13/55 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes, az egyik barátom szintén nem bulizik, nem iszik, nem cigizik sőt ő még csak nem is gyúr. Info szakos kis kocka és mégjis van barátnője... Hát hogy lehet ez ? :O Csoda történt , nem ? nem. Csak ő nem nyafogód kis nyomi mint te, hanem tett érte, nem pedig elvárta, hogy legyen és mindenki hibás csak ő nem, ha nem jön össze.
2014. aug. 19. 15:41
 14/55 anonim ***** válasza:
29%
Mi is gratulálunk neked, 10X mondtuk el, hogy NEM azért nincs csajod, mert nem bulizol, de még ahhoz is hülye vagy, hogy ez eljusson az agyadig és felfogd, mert könnyebb a világot okolni, mint magadba nézni...
2014. aug. 19. 15:42
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Én se bulizok, iszok, züllök éa van barátom és szűz sr vagyok.

szerintem nem ilyentől menő valaki...

2014. aug. 19. 15:42
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Jobbat mondok. Én iszok és bulizok, mégsincs barátom ;) Szűz már nem vagyok, mert mikor nem ittam és nem buliztam, akkor lett barátom, 16 évesen ;)
2014. aug. 19. 15:46
 17/55 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként áruljátok már el,mi a gond azzal,ha valaki szeret bulizni? Nem mindenki hullarészeg olyankor,se nem nyúl egyéb drogokhoz,sőtt,bulizni nem csak diszkókban lehet. ( Sokféle hely van. )De valahogy a " buli" kapcsán sokan erre asszociálnak. Aztán úgy állítják be,hogy ők jobbak ennél.

Miért is?

Te nem szereted,ok,de attól nem rosszabb az,aki meg igen.

2014. aug. 19. 15:46
 18/55 anonim ***** válasza:
49%
És azzal meg mi a baj, ha valaki meg még inni is szokott, mikor bulizni megy ?... Nyilván nem ettől lesz valaki alkoholista, mert ez gáz. De ha bulizni megyek én szeretek berúgni. Na és ?
2014. aug. 19. 15:47
 19/55 A kérdező kommentje:
egyik kolegám dolgozott ilyen helyen kidóbóként, ő mondta hogy milyen alja emberek járnak "bulizgatni". én volt amikor elhívtam egy csajt randizni, és szóba került hogy én hova szoktam járni bulizni, mondtam hogy sehova. Aztán amikor legközelebb hívtam a csajt randizni, unotton beszélt a telefonba, hallatszott hogy nem nagyon akar semmit, úgyhogy lekoptattam. Erről beszélek.
2014. aug. 19. 15:50
 20/55 anonim ***** válasza:
Bulizni kell, meg kezdeményezni.
2014. aug. 19. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!