Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem bulizik, iszik, züllik...

Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok, és természetesen szűz. Soha nem jártam bulizni piálni hasonló. Elég szűk baráti köröm, van akik szintén nem ilyen bulizós mentalitással rendelkeznek. Testépítéssel, súlyemeléssel foglalkozom lassan 6 éve, de a nők le se sz*rnak.Erőm, fizikumom átlag feletti.De mégis azt látom , hogy az ilyen nyikhaj 50kg os pálcikáknak (akik természetesen buliznak)vannak a legjobb csajaik ráadásul ilyen 17-20 évesek. Kérdem én ez igazságos? Ja és ráadásul rohadtul irritálnak az ilyen bulizós csürhék , rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)

2014. aug. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Vajon mikor fogják a pasik végre felfogni, hogy ha csúnya vagy akkor lófa-szt nem ér a "csajozós dumád" akármilyen jó, de ha jól nézel ki, akkor egy egyszerű "szia, meghivhatlak egy kávéra?" is be fog találni....
2014. aug. 19. 16:11
 32/55 anonim ***** válasza:
47%
Ebből a mindenki köcsög, aljanép, rib@anc, stb. és az egész világ szar, csak én érek valamit mentalitásból eszembe jut, amikor valamikor régen pár évet egy pszichiátriai intézetben dolgoztam :-D Ott "tanították": öndiagnózist úgy tudsz felállítani magadról, hogy ha azt látod, hogy körülötted mindenki hülye, akkor jó eséllyel te vagy az és nem az egész világ ... ennyit erről ... :-P
2014. aug. 19. 16:12
 33/55 anonim válasza:
71%
Nagy Jani vagy, hogy beszólogatsz az 50 kilós pálcikáknak, de ahoz már nem vagy elég tökös, hogy leszólíts egy csajt?
2014. aug. 19. 16:14
 34/55 anonim ***** válasza:
26-os vagyok, 27-esnek: Figyelj, ezt a "magyar nőnél nem találsz jobbat" dumát lehet, a kommunizmusban még bevették, de ma már nem azt a világot éljük. Igenis nem egy olyan esetet hallottam, ahol szintén hasonló helyzetű embereknek ez jelentette a konkrét megoldást. Ez is az egyik baj, hogy egó az van, nálatok nincsenek jobbak sehol mi? A nagy lóf.szt nem, egy épeszű ember kicsit széjjelebb nyitja a beszűkült tudatát és belátja, hogy irány külföld.
2014. aug. 19. 16:14
 35/55 A kérdező kommentje:
Leszólítani egy csajt? minek? az nem ismerkedés. És 90%ban mindíg találnak kifogást: "bocs sietek, van barátom,stb"
2014. aug. 19. 16:17
 36/55 anonim ***** válasza:
44%

ez milyen ostobaság már amit itt felvázolsz? én sem vagyok az a fajta... jó, nem is vesztettem el 12 évesen, hanem 19 évesen , de normális ember ismerkedik. az mindegy, hogy hol. a suliban, a plázában, a kocsmában, tök mindegy, csak el kell menni valahová, akár egy olyan klubba ahol olyasmi van amit szeretsz, de ne várd, hogy egy falka lány kövessen az edzőterembe, ha semmi más nincs amivel esetleg megfoghatsz egy lányt... az izomzatodon kívül...

amúgy meg az mi hogy te beszólogatsz a bulizóknak? tiszta vicc vagy, hogy visszaélsz azzal, hogy ki vagy gyúrva, még jó hogy nincs így csajod, ha játszod a nagy kemény csávót, aki tizenéveseknek szólogat be... annyi idős vagyok mint te, neked is benőhetne a kis fejed lágya

2014. aug. 19. 16:19
 37/55 anonim ***** válasza:

# 34

Úgy tűnik nem jött át az irónia a szövegemből vagy csak te nem értetted mire akarok kilyukadni. Egyáltalán nem ezt mondom, hogy a magyar nőnél nincsen jobb, de még csak közel sem ezt mondtam. Én ezt úgy írtam, hogy SAJNÁLATOS, hogy a magyar nő még mindig nem egyenjogú, hanem kb rabszolga. A háziasszonyok/ feleségek. És ezért mondtam a kérdezőnek, hogy nem megoldás a külföld, mert ott bizony egyenjogúság van és ahogy kivettem a szavaiból, ő ezt nagyon nem támogatja. Ezért mondtam, hogy magyar nőnél ő nem talál "jobbat" magának. Mert mindenhol kifogják nevetni az "elvei" miatt, amit ő normálisnak gondol.

2014. aug. 19. 16:20
 38/55 anonim ***** válasza:
36-os vagyok... lány.. ez lemaradt
2014. aug. 19. 16:21
 39/55 anonim ***** válasza:
caM008: akkor is ezt mondanád, ha be lennél zárva a pszichiátriai elmebetegek közé? Ezzel a "logikával" ott te vagy a hülye és a többi a normális. A mai világban beteg emberek tömegei élnek, és az a kevés normális persze, hogy ezt látja, hogy hülyék veszik őket körül. Említeném a társfüggést, az élvhajhászást, a drogokat, az értékrendbeli és erkölcsi romlást, és még sorolhatnám. Óriási pénzeket fektetnek óriási vállalatok abba, hogy beteg embereket termeljen ki a társadalom, akiket zombimódra könnyű irányítani, ezt minden normális ember tudja. Szóval ne gyere nekem ilyen demagóg szólásmondásokkal, mert megeszlek reggelire.
2014. aug. 19. 16:25
 40/55 anonim ***** válasza:

züllés az élet.

neked meg itt van a 81%.os,ráírsz és ellátod "tápszerrel",feltéve ha nem koxolsz. Korban is megfelel,bekeversz neki gyorsba nem leszel szűz.

ILLUMINATI amiről szó folyik itt kérem.

2014. aug. 19. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!