Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?
ez milyen ostobaság már amit itt felvázolsz? én sem vagyok az a fajta... jó, nem is vesztettem el 12 évesen, hanem 19 évesen , de normális ember ismerkedik. az mindegy, hogy hol. a suliban, a plázában, a kocsmában, tök mindegy, csak el kell menni valahová, akár egy olyan klubba ahol olyasmi van amit szeretsz, de ne várd, hogy egy falka lány kövessen az edzőterembe, ha semmi más nincs amivel esetleg megfoghatsz egy lányt... az izomzatodon kívül...
amúgy meg az mi hogy te beszólogatsz a bulizóknak? tiszta vicc vagy, hogy visszaélsz azzal, hogy ki vagy gyúrva, még jó hogy nincs így csajod, ha játszod a nagy kemény csávót, aki tizenéveseknek szólogat be... annyi idős vagyok mint te, neked is benőhetne a kis fejed lágya
# 34
Úgy tűnik nem jött át az irónia a szövegemből vagy csak te nem értetted mire akarok kilyukadni. Egyáltalán nem ezt mondom, hogy a magyar nőnél nincsen jobb, de még csak közel sem ezt mondtam. Én ezt úgy írtam, hogy SAJNÁLATOS, hogy a magyar nő még mindig nem egyenjogú, hanem kb rabszolga. A háziasszonyok/ feleségek. És ezért mondtam a kérdezőnek, hogy nem megoldás a külföld, mert ott bizony egyenjogúság van és ahogy kivettem a szavaiból, ő ezt nagyon nem támogatja. Ezért mondtam, hogy magyar nőnél ő nem talál "jobbat" magának. Mert mindenhol kifogják nevetni az "elvei" miatt, amit ő normálisnak gondol.
züllés az élet.
neked meg itt van a 81%.os,ráírsz és ellátod "tápszerrel",feltéve ha nem koxolsz. Korban is megfelel,bekeversz neki gyorsba nem leszel szűz.
ILLUMINATI amiről szó folyik itt kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!