Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem bulizik, iszik, züllik...

Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok, és természetesen szűz. Soha nem jártam bulizni piálni hasonló. Elég szűk baráti köröm, van akik szintén nem ilyen bulizós mentalitással rendelkeznek. Testépítéssel, súlyemeléssel foglalkozom lassan 6 éve, de a nők le se sz*rnak.Erőm, fizikumom átlag feletti.De mégis azt látom , hogy az ilyen nyikhaj 50kg os pálcikáknak (akik természetesen buliznak)vannak a legjobb csajaik ráadásul ilyen 17-20 évesek. Kérdem én ez igazságos? Ja és ráadásul rohadtul irritálnak az ilyen bulizós csürhék , rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)

2014. aug. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Mentalitásoddal van, ahogy a többiek kifejtették. Én kint lakok külföldön, és nekem sincs megfelelő csajom. De én elismerem, hogy magamban van a hiba, de nem tudok változtatni magamon.
2014. aug. 19. 20:03
 52/55 anonim ***** válasza:

#44:

Visszaolvastalak és az érvelésed, írásod alapján nem értem ezt a hozzászólásod (sem) ... :-P ... Semmi épkézláb indokot nem olvastam tőled, ami alapot adna a felém megnyilvánuló agressziódra ...

2014. aug. 19. 20:44
 53/55 anonim ***** válasza:
De azok a legjobb csajok is olyanok...:D Neked hosszú távra kell keresni egy értelmes lányt:)
2014. aug. 19. 20:56
 54/55 anonim válasza:
Nem szép dolog ám lenézni a vékonyakat! Én is vékony vagyok (nem sovány, nem látszanak ki a bordáim), mivel ku-r-va sokat nőttem régebben, és azóta nem tudtam felszedni annyit,hogy tudjak edzeni. Biciklizek, outival és azt mondják,hogy az nagyon fogyaszt, de mégsem hagyom abba.Szóval a vékonyságról sem tehet mindig az ember, ne nézd le őket! Egyébként az jó,ha izmos vagy, a csajok szeretik, de ne várd a sült galambot, neked kell kezdeményezni egy csajnál. Aki megtetszik, azt leszólítod, és elkezdesz vele beszélgetni, ha van barátja, akkor otthagyod, vagy haverok maradtok, ennyi. 17/F
2014. aug. 20. 08:52
 55/55 anonim válasza:
A gond ott van hogy nem fordítasz elég időt a csajozásra... Gyúrás mellett meg pláne nem marad az embernek ideje. Járj ki többet, alakíts ki magadnak nagyobb baráti kört, és ne a discoban keress magadnak barátnőt. Azok csak olyanok is. Ne félj leszólítani csajokat utcán vagy a metróban. :) 18/f szintén gyúrok úgyhogy együtt érzek.
2014. aug. 20. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!