Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem bulizik, iszik, züllik...

Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok, és természetesen szűz. Soha nem jártam bulizni piálni hasonló. Elég szűk baráti köröm, van akik szintén nem ilyen bulizós mentalitással rendelkeznek. Testépítéssel, súlyemeléssel foglalkozom lassan 6 éve, de a nők le se sz*rnak.Erőm, fizikumom átlag feletti.De mégis azt látom , hogy az ilyen nyikhaj 50kg os pálcikáknak (akik természetesen buliznak)vannak a legjobb csajaik ráadásul ilyen 17-20 évesek. Kérdem én ez igazságos? Ja és ráadásul rohadtul irritálnak az ilyen bulizós csürhék , rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)

2014. aug. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

#19:

Lekoptattad ... ergo semmit nem tettél érte, hogy a tiéd legyen ... Akkor meg mi francot sírsz?

Egyébként fiatal koromban buliztam, ittam, keményen ... Nem volt barátnőm és láss csodát elég sokáig szűz voltam (na jó, nem húszon éves koromig :-P), mert nem kellettem egy normális lánynak sem ... Aztán kinőttem belőle, lenyugodtam és tucatszám voltak kapcsolataim :-P :-D ...

2014. aug. 19. 15:54
 22/55 anonim ***** válasza:

18, szerintem az ivással sincs gond. Ha normálisan csinálja az ember. Vagyis nem hányod szét az agyad,fekszel valamin semmire nem emlékezve stbstb. De ezt is sztem legtöbb ember átéli,minimum egyszer. ( legtöbben fiatalon inkább többször) Mármint a túlzott berúgást.

De én pl szeretek bulizni,közben lecsúszik 1-2 sör. Hát nem hiszem,hogy ez bűn lenne.:D

2014. aug. 19. 15:58
 23/55 anonim ***** válasza:

Ilyet szól "rendszeresen be szoktam nekik szólogatni" :DDDDDD

Nagy eszed lehet...

2014. aug. 19. 15:59
 24/55 anonim ***** válasza:
És mondta a csaj, hogy degáz, hogy nem jársz bulizni vagy megint az ostoba agyadnak a szüleménye ez, hogy biztos azért volt unott...Elég paranoiás lettél már. Tényleg rádférne egy kiadós bulizás. És igen, aljanépek is járnak bulizgatni, ugyanúgy, ahogy kondizni is járnak aljanépek, de még egyetemre is járnak. Minenhol ott vannak , de attól, mert elmész bulizni, nem leszel az. Nem mondom, hogy nincsenek bulihelyeken borzalmas emberek...De nem CSAK olyanok vannak.
2014. aug. 19. 16:00
 25/55 anonim ***** válasza:
Én hetente járok minimum bulizni, iszok is olyankor, de egyáltalán nem koptatnék le pasit azért, mert ő nem olyan. Inkább te nézed le a bulizókat...Nem ők téged.
2014. aug. 19. 16:02
 26/55 anonim ***** válasza:
67%

Hello!

Mintha én írtam volna ki a kérdést! Én 8 éve kondizom, 6 éve futok, és szoktam egyéb sportokat is végezni, tehát én is azért nézek ki valahogy. És én is 24/F vagyok. Az ilyen fiatalabb korosztályban lehetséges, hogy gáznak tartják, aki nem bulizik, vagy várni kell pár évet, vagy idősebb hölgyeknél kell próbálkozni. A gond nem is ezzel van, hanem a hozzáállás fos úgy, ahogy van, kortól függetlenül. Én kb 1 kezemen meg tudom számolni hány normális nővel találkoztam életemben, legyen az bármelyik korosztály. Szerintem a mai világban sok gyökér ember van és a fejekben vannak nagyon nagy gubancok. A mai nők nem értékelik az igazi, nagydarab, erős, szőrös FÉRFIAKAT, hanem a vasággyal 50 kilós, pávab..zikocsogoket, erről nem mi tehetünk! Szerintem a kérdező is és még sok hasonló helyzetben lévő FÉRFI érzi ezt igazságtalannak, és a szólásszabadságot kihasználva hangot ad ennek! Én azt gondolom, hogy nem az a fő gond, hogy az ember szűz, mert manapság dugásra kapható nőt a legkönnyebb találni. a gond az, hogy társnak, normális kapcsolatra nem valók ezek a mai libák, mert sokuk azt sem tudja, mi egy nőnek a szerepe, csak válogat a pasik közül, mert azt hiszi, hogy egy hercegnő és milyen szép, stb. Holott egy életképtelen, társfüggő, semmi extra liba, az esetek többségében.... Megoldás? Max külföld.

2014. aug. 19. 16:03
 27/55 anonim ***** válasza:
Max külföld ? :,D Te is sokat tudsz a világról apám... :D Pont, hogy egy átlag magyar pasi, leginkább csak magyar nővel tud összejönni, mivel a magyar nők azok, akik még nem elég feministák és elhiszik ezt a "nőnek a konyhában a helye és az a dolga, hogy a pasit szolgálja" stb stb stb fas-zszopó dolgokat. A külföldi nők, főleg északon és amerikában jól a képedbe fognak röhögni, ha te azt mondod nekik, hogy na anyukám csinálj nekem egy szendvicset. De csak nyugodtan. Menj külföldre ;)
2014. aug. 19. 16:07
 28/55 anonim ***** válasza:

26,:D A " megoldás külföld" kicsit megmosolyogtatott.

Különben értem a problémád,de ne hogy azt hidd, egy nőnek könnyű értelmes társat(!) találni.

2014. aug. 19. 16:08
 29/55 BlackSword ***** válasza:
58%

Csak gratulálni tudok... Először is mert egy kötekedő alak vagy, aki beszól másoknak indokolatlanul, csak hogy ezzel a vad énjével és a nárcisztikus önképével ellensúlyozza azt, hogy a csajozás terén tönkreverte egy "50 kilós nyikhaj"...

De végső soron ez a Te bajod, és neked kell együtt élned ezzel...

Ez a "nem bulizom" hozzáállás eleve az esélyeid rontja, és nem azért, mert nem voltál csatakrészeg, vagy egyebek... Ugye kultúráltan is lehet bulizni... hanem azért, mert nem szocializálódtál társaságban, nem ismered az ilyen helyek rendjét, szokásait... Alapjában véve azzal a helyzettel -amit Te bulizós züllésnek hívsz- nem tudsz mit kezdeni... Ebből kifolyólag ismerkedésnél is hátrányban vagy, hiszen bizonyos gesztusokkal nem tudsz mit kezdeni... És ez a Te nagy bajod az "50 kilós nyikhalyokkal"... Nekik van, és használják...

2014. aug. 19. 16:08
 30/55 A kérdező kommentje:
A másik nagy probléma, hogy a mai világban hol lehet ismerkedni? Utcán leszólítani lányokat? Nagyon gáz.Ha nincs nagyon jó csajozós dumád (ami nekem nincs )akkor esélytelen.
2014. aug. 19. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!