Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?
#19:
Lekoptattad ... ergo semmit nem tettél érte, hogy a tiéd legyen ... Akkor meg mi francot sírsz?
Egyébként fiatal koromban buliztam, ittam, keményen ... Nem volt barátnőm és láss csodát elég sokáig szűz voltam (na jó, nem húszon éves koromig :-P), mert nem kellettem egy normális lánynak sem ... Aztán kinőttem belőle, lenyugodtam és tucatszám voltak kapcsolataim :-P :-D ...
18, szerintem az ivással sincs gond. Ha normálisan csinálja az ember. Vagyis nem hányod szét az agyad,fekszel valamin semmire nem emlékezve stbstb. De ezt is sztem legtöbb ember átéli,minimum egyszer. ( legtöbben fiatalon inkább többször) Mármint a túlzott berúgást.
De én pl szeretek bulizni,közben lecsúszik 1-2 sör. Hát nem hiszem,hogy ez bűn lenne.:D
Ilyet szól "rendszeresen be szoktam nekik szólogatni" :DDDDDD
Nagy eszed lehet...
Hello!
Mintha én írtam volna ki a kérdést! Én 8 éve kondizom, 6 éve futok, és szoktam egyéb sportokat is végezni, tehát én is azért nézek ki valahogy. És én is 24/F vagyok. Az ilyen fiatalabb korosztályban lehetséges, hogy gáznak tartják, aki nem bulizik, vagy várni kell pár évet, vagy idősebb hölgyeknél kell próbálkozni. A gond nem is ezzel van, hanem a hozzáállás fos úgy, ahogy van, kortól függetlenül. Én kb 1 kezemen meg tudom számolni hány normális nővel találkoztam életemben, legyen az bármelyik korosztály. Szerintem a mai világban sok gyökér ember van és a fejekben vannak nagyon nagy gubancok. A mai nők nem értékelik az igazi, nagydarab, erős, szőrös FÉRFIAKAT, hanem a vasággyal 50 kilós, pávab..zikocsogoket, erről nem mi tehetünk! Szerintem a kérdező is és még sok hasonló helyzetben lévő FÉRFI érzi ezt igazságtalannak, és a szólásszabadságot kihasználva hangot ad ennek! Én azt gondolom, hogy nem az a fő gond, hogy az ember szűz, mert manapság dugásra kapható nőt a legkönnyebb találni. a gond az, hogy társnak, normális kapcsolatra nem valók ezek a mai libák, mert sokuk azt sem tudja, mi egy nőnek a szerepe, csak válogat a pasik közül, mert azt hiszi, hogy egy hercegnő és milyen szép, stb. Holott egy életképtelen, társfüggő, semmi extra liba, az esetek többségében.... Megoldás? Max külföld.
26,:D A " megoldás külföld" kicsit megmosolyogtatott.
Különben értem a problémád,de ne hogy azt hidd, egy nőnek könnyű értelmes társat(!) találni.
Csak gratulálni tudok... Először is mert egy kötekedő alak vagy, aki beszól másoknak indokolatlanul, csak hogy ezzel a vad énjével és a nárcisztikus önképével ellensúlyozza azt, hogy a csajozás terén tönkreverte egy "50 kilós nyikhaj"...
De végső soron ez a Te bajod, és neked kell együtt élned ezzel...
Ez a "nem bulizom" hozzáállás eleve az esélyeid rontja, és nem azért, mert nem voltál csatakrészeg, vagy egyebek... Ugye kultúráltan is lehet bulizni... hanem azért, mert nem szocializálódtál társaságban, nem ismered az ilyen helyek rendjét, szokásait... Alapjában véve azzal a helyzettel -amit Te bulizós züllésnek hívsz- nem tudsz mit kezdeni... Ebből kifolyólag ismerkedésnél is hátrányban vagy, hiszen bizonyos gesztusokkal nem tudsz mit kezdeni... És ez a Te nagy bajod az "50 kilós nyikhalyokkal"... Nekik van, és használják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!