Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem bulizik, iszik, züllik...

Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?

Figyelt kérdés
24 éves ffi vagyok, és természetesen szűz. Soha nem jártam bulizni piálni hasonló. Elég szűk baráti köröm, van akik szintén nem ilyen bulizós mentalitással rendelkeznek. Testépítéssel, súlyemeléssel foglalkozom lassan 6 éve, de a nők le se sz*rnak.Erőm, fizikumom átlag feletti.De mégis azt látom , hogy az ilyen nyikhaj 50kg os pálcikáknak (akik természetesen buliznak)vannak a legjobb csajaik ráadásul ilyen 17-20 évesek. Kérdem én ez igazságos? Ja és ráadásul rohadtul irritálnak az ilyen bulizós csürhék , rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)

2014. aug. 19. 15:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
37: az a probléma az itteni nőkkel, hogy azt hiszik attól lesznek nők, mert megcsinálják a szendvicset. :D Hát elárulom, hogy nem! Én nagyon szívesen megcsinálom magamnak a szendvicset egy-teszem azt-amerikai nő mellett. Nem ezen múlik a dolog, hanem az érzelmeken. Merthogy az itteni nők 90%-a egy érzelmi roncs, és semmi érzelmi intelligenciával nem rendelkeznek, ergo a nő létük lesz kérdéses. Mondom, irány külföld, kedves Kérdező, vagy pedig itt óriási mák kell, hogy normális nőt találj.
2014. aug. 19. 16:35
 42/55 anonim ***** válasza:

#39:

"megeszlek reggelire" ... Elég fárasztó napom volt ma és még nincs vége, de most feldobtad! Bár elég furcsán néztek rám páran, ahogy hangosan elkezdtem röhögni ... :-D :-D

Egyébként hogy ki a normális és ki nem az mindig viszonyítás kérdése ... Hiszen ennek megítélése a környezettől függ minden esetben :-P ... De több "demagógiára" nincs időm :-P ... Viszem a srácokat a gyerekkönyvtárba ... :-P

2014. aug. 19. 16:39
 43/55 anonim ***** válasza:

# 41

Igen, ez a jó hozzáállás, viszont nem kell le érzelmi csökevényezni minden magyar nőt, mert egyrészt nem a nők hibája, hogy így gondolkodnak, hanem a történelemé a társadalomé a neveltetésé és nyilván a férfiaké is...

2014. aug. 19. 16:42
 44/55 anonim ***** válasza:
42-es: Hát én is ugyanezt mondom, hogy viszonyítás kérdése, és én rendesen érveltem is. Magyarul fa..ságokat beszélsz, ÖREG!
2014. aug. 19. 16:43
 45/55 anonim ***** válasza:
43-as ne forgasd ki a szavaimat! Nem minden magyar nőt érzelmi csökevényeztem le, hanem a 90%-ukat, jártál te matekórára? Én mérnöknek tanulok, szóval van fogalmam bizonyos dolgokról.
2014. aug. 19. 16:45
 46/55 anonim válasza:

hagyd mar. iszok, bulizok, "zullott" vagyok, megis szuz.

nem ezen mulik. csomo sraccal megd.gathattam volna mar magam, de ugyan, akkor nagyobb ember lennek...?

2014. aug. 19. 17:03
 47/55 anonim ***** válasza:
Hogy jön össze a mérnöknek tanulás ezzel ?:) Ha ezt így ki mered jelenteni, hogy a magyar nők 90%-a érzelmi csökevény, akkor az azt jelenti, hogy az ÖSSZES nővel találkoznod és megkellett ismerned őket ;) Úgyhogy ne magyarázzál, hogy ki járt matekórára és ki nem mert semmi köze egymáshoz. Hülyeségeket beszélsz.
2014. aug. 19. 17:11
 48/55 anonim ***** válasza:

"rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)"

Ilyen éretlen megnyilvánulásokkal nem csodálom hogy szűz vagy...egy valamire való nőd sem lesz ha nem komolyodsz meg.

Amúgy nem a bulin és az iváson múlik. Az én férjem és a baráti köre sem bulizós alkesz, mégis minden pasinak van párja a bandából, és teljesen normális szép lányok. 25 év az átlag korhatár, és mindenkinek évek óta tartó komoly kapcsolata van, általában együtt élnek, de vannak jegyesek is, mi meg a férjemmel házasok vagyunk.

Szóval nem ezeken múlik. Ha tökös vagy, lesz nőd, ha nem akkor nem.

2014. aug. 19. 17:23
 49/55 anonim ***** válasza:
marhaság...soha nem voltam bulizni soha nem gyujtottam rá...31vagyok és 15éve nem szüz.
2014. aug. 19. 17:43
 50/55 anonim ***** válasza:

nem emlekszek mindenre amire valaszolnek de nagyjabol

neked a hozzaallasod a baj,

nem erdemes leszolitani, mert lekoccol: nem vagyok adonisz, megsem jellemzo h lekoccoltatnak, sot nem egyszer volt h megkerdeztek a nevem, h felvegyen fb re :)

meg aztan mivan ha lekoccol, erdekel ?

hol? barhol, volt h borgyogyasznal kint ulve, nincs ahol nem lehetne!

aztan ha vele csak barat is leszel, elmesz bulizni, megismered a bnojet!

az h csak magyar, butasag, imadom az iszlam csajokat :P

korral se torodj

bar hiaba irkallok neked kell valtozni a hozzaalasodnak, mert igy senkinek se kellesz!

2014. aug. 19. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!