Ha nem bulizik, iszik, züllik az ember akkor örökké szűz marad?
#39:
"megeszlek reggelire" ... Elég fárasztó napom volt ma és még nincs vége, de most feldobtad! Bár elég furcsán néztek rám páran, ahogy hangosan elkezdtem röhögni ... :-D :-D
Egyébként hogy ki a normális és ki nem az mindig viszonyítás kérdése ... Hiszen ennek megítélése a környezettől függ minden esetben :-P ... De több "demagógiára" nincs időm :-P ... Viszem a srácokat a gyerekkönyvtárba ... :-P
# 41
Igen, ez a jó hozzáállás, viszont nem kell le érzelmi csökevényezni minden magyar nőt, mert egyrészt nem a nők hibája, hogy így gondolkodnak, hanem a történelemé a társadalomé a neveltetésé és nyilván a férfiaké is...
hagyd mar. iszok, bulizok, "zullott" vagyok, megis szuz.
nem ezen mulik. csomo sraccal megd.gathattam volna mar magam, de ugyan, akkor nagyobb ember lennek...?
"rendszeresen be szoktam nekik szólogatni, olyankor beszoktak csicskulni csajaikkal együtt. :)"
Ilyen éretlen megnyilvánulásokkal nem csodálom hogy szűz vagy...egy valamire való nőd sem lesz ha nem komolyodsz meg.
Amúgy nem a bulin és az iváson múlik. Az én férjem és a baráti köre sem bulizós alkesz, mégis minden pasinak van párja a bandából, és teljesen normális szép lányok. 25 év az átlag korhatár, és mindenkinek évek óta tartó komoly kapcsolata van, általában együtt élnek, de vannak jegyesek is, mi meg a férjemmel házasok vagyunk.
Szóval nem ezeken múlik. Ha tökös vagy, lesz nőd, ha nem akkor nem.
nem emlekszek mindenre amire valaszolnek de nagyjabol
neked a hozzaallasod a baj,
nem erdemes leszolitani, mert lekoccol: nem vagyok adonisz, megsem jellemzo h lekoccoltatnak, sot nem egyszer volt h megkerdeztek a nevem, h felvegyen fb re :)
meg aztan mivan ha lekoccol, erdekel ?
hol? barhol, volt h borgyogyasznal kint ulve, nincs ahol nem lehetne!
aztan ha vele csak barat is leszel, elmesz bulizni, megismered a bnojet!
az h csak magyar, butasag, imadom az iszlam csajokat :P
korral se torodj
bar hiaba irkallok neked kell valtozni a hozzaalasodnak, mert igy senkinek se kellesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!