Sok lányka miért él abban a tévhitben, hogy értékesebb ember mint a többi, csak azért mert szűz?
Komolyan érdekel. :D Olvasgattam itt a kérdéseket és néhány helyen az jön le a kommentekből, hogy simán egy egyszerű biológiai tény alapján ők felsőbbrendűnek képzelik magukat, mint a többi "beszennyezett, mocskos" ember. Szó sem esett lelki értékekről, gondolkodásmódról, értékrendről, szimplán azért értékesek, mert ők szüzek és ez egy "ajándék".
Javítsatok ki, de csak szerintem nem jár együtt a szüzességgel, az hogy valaki normális, kedves, aranyos és értékes, okos ember?
Miért, a szex és a tanulás kizárja egymást?:D
Nekem is fontos volt a szüzességem, a mai napig azzal vagyok, akinek "odaadtam". Attól még nem nézek le valakit azért, mert nem így gondolkodik. Nem az értékrendeddel van baj, hanem a korlátoltságoddal.
Igen, gondolom ismered az összes lányt, aki elvesztette a szüzességét.
A kérdezőnek igaza volt, te is felsőbbrendűnek képzeled magad és lenézel engem is. Tudod mit? Tessék csak! De amíg te megvonod magad tőle, én élvezem az élet örömeit.
Szerintem fordítsuk meg a kérdést: miért gondolják egyes lányok, hogy értékesebbek, csak mert már nem szűzek?
Amúgy nem találkoztam még itt olyan hozzászólóval, aki arra verte volna magát, hogy még szűz, és emaitt többet ér másoknál. Ha ilyen lenne, azt alaposan leoltanák, legalább annyira, mint aki az ellenkezőjével büszkélkedik itt. Amúgy büszke természetesen joggal lehet rá az, aki elveszíthette volna, de nem tette meg, mert nem akarta, és csak divatból nem feküdt össze senkivel. Gerinces dolognak tartom, ha valakinek vannak elvei, és ezekért hajlandó szembemenni a nyájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!