Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 év körüli férfiak, hogyan...

30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 21:47
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
5%

Biztos nem lenne a barátnőm egy ilyen!

Itt a példa:

"Basszus.. 20éves vagyok és szűz és rohadtul nem vagyok lelkisérült csak nem fogok lefeküdni akárkivel. és igen már barátom is volt csak nem volt arra érdemes hogy odaadjam magam neki. Ha 25évesen fogok szexelni elsőre akkor akkor . Mennyi idióta van úristen. 20/L"

Egy arrogáns hisztis b...szatlan p...csa az ilyen! Agyilag nagyon defektes.

2014. aug. 7. 11:25
 52/60 anonim ***** válasza:
7%

"51 - Ez igy van!

Az embert akit nem a természet rendje irányit, hanem a fanatizmus.

2014. aug. 7. 14:33
 53/60 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekelne. Amúgy meg én is az leszek 30 éves koromra, szóval kvittek lennénk. Semelyikünk se szólhat a másik múltjára egy árva szót se!
2014. aug. 19. 20:00
 54/60 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit arrogáns lehetett a leányzó akit említetek ez tény és való de magában az hogy 20 évesen szűz valaki még nem szégyen.Persze az idő előrehaladtával furcsa lehetnek okok a háttérben mai világban sok 20 éves sem az mert már 14-25 évesen túlesnek az esőn...) de attól még nem beteg.Meg egyébként mondjuk mindenkinek a maga dolga gusztusa kivel mikor és miért fekszik le.Lehet itt sok válaszoló 10enévesen átesett rajta másnak meg még idő kell...és azt is be kell látni sokaknak mást jelent a szexualitás az itteni válaszokból is látszik milyen sokan ledegradálják kötelező dolognak tekintik a szüzesség mielőbbi elvesztését és cikis ha valaki ezt másképp gondolja.
2014. aug. 25. 14:19
 55/60 anonim ***** válasza:
nincs jelentősége
2014. szept. 24. 00:08
 56/60 anonim ***** válasza:

Én pontosan így:

[link]

2014. okt. 14. 22:32
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokból viszont látszik, ki milyen ember valójában... :D

Nos, attól, hogy valaki szűz, nem következik, hogy lelki sérült, abból, hogy valaki nem az, szintén nem következik, hogy ne lennének sérülései (ennyi erővel akár több is lehet, mint egy szűznek)... Csak buta ember következtet pusztán egy biológiai állapotból, és bocsátkozik ilyen egyértelmű jóslatokba.

Egyébként szeretnék egyszer látni egy pszichológiailag tökéletesen egészséges embert, hogy milyen az... ha valaki ilyet ír, és azt hiszi, ha valakinek esetleg gondja van, az pszichológiailag nem egészséges, akkor vele van a baj (bár értem, mire gondolhatott). :)

2014. okt. 14. 22:39
 58/60 anonim ***** válasza:
furin néznék de semmi több.
2014. nov. 1. 01:11
 59/60 anonim ***** válasza:
nem vagyok defektes.... :D agyatlan bunkó barmok 51-52 es.... igen azt a pár sort én írtam
2014. nov. 2. 16:33
 60/60 anonim válasza:
te jóó ég :D az számít a mai világban furcsának, ha egy nő 23 évesen szűz és nem hamarabb, pl 18 év alatt teszi meg? mert ma az trendi...tudok olyanról, akinek 13 évesen abortusza volt,az sokkal jobb valóban :D nem kell lelki defektnek lenni a dolog mögött sztem....én pont 23 vok éés szűz és ha akartam volna már rég lefeküdhettem volna valakivel, mert volt rá jelentkező nem egy, de nyilván nem kezdek akárkivel...és most 30 éves barátom van és tudja rólam és örül neki és nemsoká meg is fog történni :D nem értem ebbe mi olyan nagy baj, ha valaki idősebben veszti el és nem pedig éretlen fejjel...
2015. febr. 4. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!