30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?
Biztos nem lenne a barátnőm egy ilyen!
Itt a példa:
"Basszus.. 20éves vagyok és szűz és rohadtul nem vagyok lelkisérült csak nem fogok lefeküdni akárkivel. és igen már barátom is volt csak nem volt arra érdemes hogy odaadjam magam neki. Ha 25évesen fogok szexelni elsőre akkor akkor . Mennyi idióta van úristen. 20/L"
Egy arrogáns hisztis b...szatlan p...csa az ilyen! Agyilag nagyon defektes.
"51 - Ez igy van!
Az embert akit nem a természet rendje irányit, hanem a fanatizmus.
A válaszokból viszont látszik, ki milyen ember valójában... :D
Nos, attól, hogy valaki szűz, nem következik, hogy lelki sérült, abból, hogy valaki nem az, szintén nem következik, hogy ne lennének sérülései (ennyi erővel akár több is lehet, mint egy szűznek)... Csak buta ember következtet pusztán egy biológiai állapotból, és bocsátkozik ilyen egyértelmű jóslatokba.
Egyébként szeretnék egyszer látni egy pszichológiailag tökéletesen egészséges embert, hogy milyen az... ha valaki ilyet ír, és azt hiszi, ha valakinek esetleg gondja van, az pszichológiailag nem egészséges, akkor vele van a baj (bár értem, mire gondolhatott). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!