Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk ti, h reagálnátok arra...

Fiúk ti, h reagálnátok arra ha egy 16éves lányról kiderülne, h szűz? Akiről nemnéznétek ki? huszon egy-két éveseket ez taszítja?

Figyelt kérdés
csak mert komolyabb pasira vágyom és nem egy olyanra akinek még zokni szinten van az agya. mint a mai 17-18éves fiúknak. Tisztelet a kivételnek.
2012. nov. 25. 17:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
meglepődnék
2012. nov. 25. 17:24
 2/25 A kérdező kommentje:
és akkor inkább hagynád a lányt a pics*ba? vagy ettől még megpróbálnád vele?!
2012. nov. 25. 17:25
 3/25 anonim ***** válasza:

nem taszítja sőt...

inkább legyen szűz valaki,minthogy a város összes fiújával volt....

komolyabb pasi alatt mit értesz??illetve esetleg komoly kapcsolat?

23/F

2012. nov. 25. 17:27
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, h netudjon nevetni mert nemvagyok épp egy fafejű :D csak h legyen kész egy komolyabb kapcsolatra és lehessen komolyan beszélgetni vele, ne vicceljen el éppen mindent. Meg hát az idősebbek tapasztaltabbak is :D :) szóval tőlük mégiscsak jobb lenne úgymond "tanulni".
2012. nov. 25. 17:30
 5/25 anonim ***** válasza:

"Zokni szinten van az agya":DD Ezen jót mosolyogtam.

Mondjuk rám is vonatkozik,de szerintem inkább előny ha szűz.Én örülnék neki.

16/F

2012. nov. 25. 17:31
 6/25 anonim ***** válasza:

tetszik a hozzáállásod:D

nem sok ilyen lány van aki úgy gondolkodna mint te...

2012. nov. 25. 17:33
 7/25 anonim válasza:
stenem és mi van akkor ha szűz vagy? Ha az vagy még nem vgy tőle se kevesebb se több. Mér gondolják sokan hogy az ha valaki szűz ciki. Hogy a kérdésedre feleljek nem taszítana. 25/F
2012. nov. 25. 17:35
 8/25 anonim válasza:
Istenem és mi van akkor ha szűz vagy? Ha az vagy még nem vgy tőle se kevesebb se több. Mér gondolják sokan hogy az ha valaki szűz ciki. Hogy a kérdésedre feleljek nem taszítana. 25/F
2012. nov. 25. 17:35
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"16éves lányról kiderülne, h szűz? Akiről nemnéznétek ki"

Mivan? :OO

Alapból azt gondolnám, hogy szűz ennyi idősen! Inkább az lepne meg, ha nem lenne az! :)

2012. nov. 25. 17:45
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Egy 16 éves csajnál ez nem akkora nagy szám.Ha mondjuk 26 évesen sem voltál senkivel,akkor már valami.Tudom,divat mostanság fűvel-fával szexelni,de nem mindenkinek.Na nem tartom értéknek,hogy ilyen lányokat keressek,de nem is undorodom,hogy csak ilyenekkel ne legyek.Sokak szerint én már sok lennék neked a 23 évemmel...De ha elég érett vagy,ki tudja.
2012. nov. 25. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!