Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lánynak első szex után...

Szűz lánynak első szex után megbolydulhat a menstruációja? Ami mondjuk késéshez vezet? Mennyi idő késés normális? Persze ha védekeztek úgy

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak városi legenda
2012. nov. 24. 18:11
 2/5 anonim válasza:

"Az első hónapokban a

szex újdonsága miatt csúszkálhat a

menstruáció."

valaszkereso.nlcafe.hu/szex-es-mas/szex-1/hogy-elvezhetnem-a-szexet

2012. nov. 24. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ket hetet kesett utana, egy baratnomnek meg teljesen ki is maradt. Szoval lehetseges. Ha nagyon aggodsz mindenesetre csinalj egy terhessegi tesztet, hogy megnyugodj (en is csinaltam, pedig vedekeztunk, es nem volt problema).
2012. nov. 24. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem ki is maradt utána, és azóta, már egy éve rendszeresen 2 heteket késik.
2013. máj. 27. 22:43
 5/5 anonim válasza:
Nekem 1,5 hónapot maradt ki első után, úgy hogy védekeztünk + en hüvely gyűrűt is használok, mondanom se kell mennyire voltam ideges egy csomo tesztet csináltam, hiába lettek negatívak, úgy is. Utána megjott, azóta is jó, néhány nap hamarabb vagy később
2022. febr. 11. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!