Fiúk ti, h reagálnátok arra ha egy 16éves lányról kiderülne, h szűz? Akiről nemnéznétek ki? huszon egy-két éveseket ez taszítja?
Figyelt kérdés
csak mert komolyabb pasira vágyom és nem egy olyanra akinek még zokni szinten van az agya. mint a mai 17-18éves fiúknak. Tisztelet a kivételnek.2012. nov. 25. 17:23
21/25 anonim válasza:
16 éves esetében az taszítana valamelyest, ha nem lenne szűz.
22/F
22/25 anonim válasza:
Szerintem attol fugg...Vannak akiknek pont az jon be, hogy meg nem voltal senkivel, es vannak akiknek az ellenkezoje.
Engem peldaul nem zavarna :)
21/F
23/25 anonim válasza:
igazából nem gáz, én pl mérleg vagyok és 30 évesen is tudok normális kapcsolatokat létesíteni...
24/25 anonim válasza:
Micsoda buta általánositás megint a 17-18 éves fiukra.Ráadásul egy 16 évestől....
25/25 anonim válasza:
odaírta hogy tisztelet a kivételnek. bár őszintén szerintem aki a mai fiatalok többségét értelmesnek tartja, annak elég beteg értékrendje van.
az más kérdés, hogy később megmutatta, hogy ő maga is ezek közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!