Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk ti, h reagálnátok arra...

Fiúk ti, h reagálnátok arra ha egy 16éves lányról kiderülne, h szűz? Akiről nemnéznétek ki? huszon egy-két éveseket ez taszítja?

Figyelt kérdés
csak mert komolyabb pasira vágyom és nem egy olyanra akinek még zokni szinten van az agya. mint a mai 17-18éves fiúknak. Tisztelet a kivételnek.
2012. nov. 25. 17:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

16 éves esetében az taszítana valamelyest, ha nem lenne szűz.

22/F

2012. nov. 26. 02:08
 22/25 anonim válasza:

Szerintem attol fugg...Vannak akiknek pont az jon be, hogy meg nem voltal senkivel, es vannak akiknek az ellenkezoje.

Engem peldaul nem zavarna :)

21/F

2012. nov. 26. 21:31
 23/25 anonim válasza:
igazából nem gáz, én pl mérleg vagyok és 30 évesen is tudok normális kapcsolatokat létesíteni...
2012. dec. 11. 18:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Micsoda buta általánositás megint a 17-18 éves fiukra.Ráadásul egy 16 évestől....
2012. dec. 12. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:

odaírta hogy tisztelet a kivételnek. bár őszintén szerintem aki a mai fiatalok többségét értelmesnek tartja, annak elég beteg értékrendje van.

az más kérdés, hogy később megmutatta, hogy ő maga is ezek közé tartozik.

2012. dec. 12. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!