Szerintetek is gázaz hogy ha szűz vagyok még annak ellenére hogy minden meg próbáltam? Mert persze minden csaj csak igérgetet mindent de aztán utána meg jöttek valami zavaros mesével 21/F
Figyelt kérdés
Normális kommentek kérnék szépen2012. nov. 24. 19:30
1/16 anonim válasza:
Hol ismerted meg őket, netán mind társkeresőkön?
2/16 A kérdező kommentje:
hát lényegébe egy részét igen de egy párral személyesen is ismerkedtem
2012. nov. 24. 19:33
3/16 anonim válasza:
Egyszerűen havernak jó lennél mert jófej vagy de nekik számított az is h ne csak a belsőd legyen szép hanem legyen összhangban a külsőddel is. De nem volt.
4/16 A kérdező kommentje:
már bocs barátom de gondolom a helyembe te is rá unnál a barát meg a másod hegedüs szerepébe és most komolyan ahoz hogy vlakit meghúzak ahoz ki kellene adni pl: egy "páva" pólóért 5-10 rugót és egy rakás pénzt is olyan ruháka ami ma divat ?
2012. nov. 24. 19:43
5/16 Malats válasza:
Hát a helyesírásodért biztosan nem fognak szeretni. Mellesleg amíg így gondolkodsz, hogy meg kell húznod valakit mihamarabb, és a 'páva' póló a mérce a szemedben, addig veszett ügy.
6/16 A kérdező kommentje:
mért a ruha még nem tett senkit de manapság már az a gyanúmhezeknek csak az új gazdagok kellenek
2012. nov. 24. 19:51
7/16 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gáz. Legyél laza és ne arra hajts, ismerkedj aztán kialakúlhat valami. Nem kell rámenősnek lenni.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát probáltam énlaza lenni csak az volt az "ironikus" ogy akivel össze jöttem hirtelen szinte mindenkinek ő kellet de azelőtt meg egyiknek se....
de lehet h egy kis lazulás és nem lesz probléma
2012. nov. 25. 11:23
9/16 anonim válasza:
Ilyen helyesírással nem csodálom, hogy nem jött össze senkivel semmi..
10/16 A kérdező kommentje:
hát ha nekeda helyes írás a legnagyobb gond akkor keresd a párodat sorokba...
2012. nov. 26. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!