én egy 16 éves lány vagyok, ha már vibrátorral próbáltam akkor fájni fog az első szeretkezésem?
Nem mondhatod azt se h az az első mert már nem vagy szűz.
Jézusom. a mi időnkben még előbb igazi volt bennünk nem türelmetlenkedtünk és vettünk műt. Pedig annyira nem vagyok öreg
22
A francokat nem szűz... A szüzesség nem a szűzhártyán múlik. Amíg nem volt benned broki, aggig szűz vagy.
Kérdésedre a válasz: kisebb az esélye, hogy fájni fog.
Remélem nem fog fájni...
Csak egy kis óvatos komment az "öregeknek", hogy ne lepődjenek meg korunk inkább testileg, semmint erkölcsileg fejlett fiataljain:
Tudom, ha a fenekét vagy a száját használta csak közösülésre, az sem jelenti, hogy ne lenne szűz! Sőt ha csak a barátjának engedi a "hagyományos" hüvelyi szexet és a többieket csak a szályával vagy a végbelével kényezteti az nem is megcsalás!
Remélem nem fog fájni...
Csak egy kis óvatos komment az "öregeknek", hogy ne lepődjenek meg korunk inkább testileg, semmint erkölcsileg fejlett fiataljain:
Tudom, ha a fenekét vagy a száját használta csak közösülésre, az sem jelenti, hogy ne lenne szűz! Sőt ha csak a barátjának engedi a "hagyományos" hüvelyi szexet és a többieket csak a szájával vagy a végbelével kényezteti az nem is megcsalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!