Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » én egy 16 éves lány vagyok,...

én egy 16 éves lány vagyok, ha már vibrátorral próbáltam akkor fájni fog az első szeretkezésem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 13:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Szerintem sokkal inkább függ attól hogy mennyire vagy az adott pillanatban benedvesedve. Nekem az első abszolút nem fájt, de azóta többször előfordul hogy az elején fáj - pedig a párom ugyanaz :)

Szóval szerintem a lényeg hogy engedd el magad, ne görcsölj rá, és minél nedvesebb vagy annál kevésbé lesz fájdalmas.

2012. febr. 27. 13:14
 12/19 vaszily katalin válasza:
tökmindegy.a mü is felszakithata a szüzhártyát ,s innen ered hogy züz e vagy sem.remélem higéniával odafigyelsz.a mü nem egyezthetö az igazival.ha tartos kapcsid van,rendszereség megvan s a szeretet,szerelem,lelki egyensüj köztetek a mü nem fog hiányozni.
2012. febr. 29. 08:15
 13/19 anonim válasza:
32%
Az attól függ mien vibrátorral probáltad? Mert ha ooco kici kinai vibri amit elötte karácsonyFaszdisznek árultak, de nem kelt el.. Akkor igen fájni fog.. Ugyh probáld ki loval elötte
2012. febr. 29. 17:14
 14/19 Super Pushy válasza:
Markos után szabadon:Odaát sok a hülye , itt meg kevés vagyok !
2012. márc. 2. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Szűz lány a vibrátornak:

-Ne remegj, nekem is ez az első.

Gratulálok, megbízható társat találtál az elsőhöz. Életed végéig kitart majd.

2012. márc. 3. 17:57
 16/19 anonim válasza:

ekkora hülyeséget. A nők komolyan ezen agyalnak,hogy fájni fog-e?

Ha majd ütnek közben,az fájni fog.

2012. márc. 4. 12:09
 17/19 viktor123456 ***** válasza:
nem fog fájni, de nem is lesz olyan jó, mint a vibri. :)
2012. márc. 4. 23:25
 18/19 chello4623 válasza:
Szerintem meg nem azon múlik hanem a férfi partneron mert ha az jó előjátékot csinál és normálisan egymásra hangolódtok akkor szerintem jó lesz de.ujjazás és hasonló dolgok előtte sokkal jobb pár nappal mert azzal is jobban felkészülsz , ^ne feszülj annyira ezektől a dolgoktól mert akkor még nehezebb lesz..vedd lazán csak! :)
2012. márc. 11. 00:30
 19/19 anonim válasza:
márt nem vagy szűz.:)
2012. aug. 10. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!