én egy 16 éves lány vagyok, ha már vibrátorral próbáltam akkor fájni fog az első szeretkezésem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 13:07
11/19 anonim válasza:
Szerintem sokkal inkább függ attól hogy mennyire vagy az adott pillanatban benedvesedve. Nekem az első abszolút nem fájt, de azóta többször előfordul hogy az elején fáj - pedig a párom ugyanaz :)
Szóval szerintem a lényeg hogy engedd el magad, ne görcsölj rá, és minél nedvesebb vagy annál kevésbé lesz fájdalmas.
12/19 vaszily katalin válasza:
tökmindegy.a mü is felszakithata a szüzhártyát ,s innen ered hogy züz e vagy sem.remélem higéniával odafigyelsz.a mü nem egyezthetö az igazival.ha tartos kapcsid van,rendszereség megvan s a szeretet,szerelem,lelki egyensüj köztetek a mü nem fog hiányozni.
13/19 anonim válasza:
Az attól függ mien vibrátorral probáltad? Mert ha ooco kici kinai vibri amit elötte karácsonyFaszdisznek árultak, de nem kelt el.. Akkor igen fájni fog.. Ugyh probáld ki loval elötte
14/19 Super Pushy válasza:
Markos után szabadon:Odaát sok a hülye , itt meg kevés vagyok !
15/19 anonim válasza:
Szűz lány a vibrátornak:
-Ne remegj, nekem is ez az első.
Gratulálok, megbízható társat találtál az elsőhöz. Életed végéig kitart majd.
16/19 anonim válasza:
ekkora hülyeséget. A nők komolyan ezen agyalnak,hogy fájni fog-e?
Ha majd ütnek közben,az fájni fog.
17/19 viktor123456 válasza:
nem fog fájni, de nem is lesz olyan jó, mint a vibri. :)
18/19 chello4623 válasza:
Szerintem meg nem azon múlik hanem a férfi partneron mert ha az jó előjátékot csinál és normálisan egymásra hangolódtok akkor szerintem jó lesz de.ujjazás és hasonló dolgok előtte sokkal jobb pár nappal mert azzal is jobban felkészülsz , ^ne feszülj annyira ezektől a dolgoktól mert akkor még nehezebb lesz..vedd lazán csak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!