Fiúk ti, h reagálnátok arra ha egy 16éves lányról kiderülne, h szűz? Akiről nemnéznétek ki? huszon egy-két éveseket ez taszítja?

nézd, az az igazság, hogy sok fiatal lány hiszi azt magáról, hogy érett, mert van pár gyökér osztálytársa, de ez távol áll az igazságtól.
önmagában az érettséghez, ízléshez nem sok köze van a szüzességnek, meg a kornak a kérdésben sem.
ha szemét alakokkal akadsz össze 20 felett is csak szexre kellesz majd, vagy idióták lesznek.
onnantól kezdve hogy külső alapján mást gondolna az ember, már halványan megjegyezted, hogy nem egy olyan lányról van szó, aki a személyiségével fogja meg a fiúkat. innentől kezdve meg ne számíts arra, hogy az olyan fiúk, akik az ilyen külsejű zoknilányokat keresik, majd beavatnak téged. ha csak nem ezt reklámozod és ilyen perverzeket keresel.
ha a kérdés az, hogy lenne olyan pasi 20 felett aki megdugna téged, akkor igen, még 40 felett is, de a komoly kapcsolatot felejtsd el, amíg úgy nézel ki hogy "mást néznének ki belőled".

"szóval tőlük mégiscsak jobb lenne úgymond "tanulni"."
újabb tipikus szűzlány aki tapasztalt farkat keres.
tényleg különleges hozzáállás...
már 10 éve is ez volt a divat, hogy a középiskolás csajokat huszonéves srácok furikázták apuci kocsijával, és érettnek képzelták magukat, mert egy idősebb srác fektette meg őket.
a lényeg ugyanaz. amelyik lánynak nincs személyisége, annak csak lyuka van.

ez az.. kb "alapnak" kéne lennie, hogy ennyi idősen szűz vagy :) de a mai világba.. és ha úgy is nézel ki, örülnék neki, hogy az vagy! :) Én például majdnem mindent el tudok hülyéskedni és sokszor szoktam is.. de ha kell szerintem tudok komoly is lenni (:
18/f

engem vonz a szűz lány, de csak azért sztem mert én is az vagyok (?)
f19

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!